Danmarks OL-hold tager på træningslejr i Sydkorea

Danmark forbereder sig til OL i Sydkorea i juni, hvor der skal spilles tre kampe

Niels Frederiksen og U23-holdet tager til Sydkorea i forberedelserne på OL. (Foto: Lars Poulsen)
Niels Frederiksen og U23-holdet tager til Sydkorea i forberedelserne på OL. (Foto: Lars Poulsen)

Danmark skal i august slå sine folder ved de olympiske lege i Brasilien. Men opvarmningen kommer til at foregå på et helt andet kontinent. Niels Frederiksens tropper tager således på træningslejr i Sydkorea i begyndelsen af juni, hvor holdet skal spille tre træningskampe. Det oplyser DBU.

- Vi får i Sydkorea mulighed for at møde tre andre OL-deltagere og U23-hold, som er med til at give både mig som træner og spillerne en fornemmelse af både niveauet, og hvad der også kræves ved OL.

- Og så er det jo nogle modstandere, vi ikke kender med en anden kultur og spillestil, end vi måske er vant til, når vi møder mere velkendte europæiske nationer.

- Så det er en fantastisk mulighed for at teste nogle ting af mod nogle relevante modstandere i forhold til OL, siger Niels Frederiksen til dbu.dk.

Se også: OL-landsholdet brager ind i Brasilien ved OL

Se også: Topklubber slipper: Skal ikke afgive spillere til OL

Han vil også bruge turen til at vurdere emner til den endelige OL-trup.

- Vi skal have en bruttotrup klar 1. juni, så dem, jeg tager med til Sydkorea er også spillere, der alle er relevante i forhold til den kommende OL-trup. Vi tager ikke spillere med, som vi med sikkerhed ved ikke kommer i betragtning til den endelige OL-trup.

- Når det så er sagt, har vi jo forhåbentlig også flere af vores OL-spillere med i den trup, der tager til Japan (med A-landsholdet, red.), så det samtidig en god anledning til også til at se nogle spillere an, der kan være relevante for en evt. plads i OL-truppen og få muligheden for at lære dem bedre at kende.

Niels Frederiksen oplyser desuden, at han forventer at udtage tre spillere til OL-truppen, der er over 23 år.

Se også: DBU enig med klubberne: Disse spillere kan tage til OL

Se også: Her er dit danske OL-hold, Niels Frederiksen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere