Dansk OL-hold vinder turnering med uafgjort

Det danske OL-hold spillede mandag 1-1 mod Sydkorea, og det var nok til at vinde miniturneringen

Det danske ungdomslandshold i fodbold, der forbereder sig på OL i Rio i august, spillede mandag 1-1 ude mod Sydkorea.

Dermed vandt det danske OL-landshold, som bestod af U23-spillere og også var krydret med enkelte ældre spillere, miniturneringen, efter at holdet tidligere havde vundet over både Honduras og Nigeria.

Niels Frederiksen snupper Esbjergs førstekeeper med til OL (Foto: Philip Davali) Superligaen Misser tre Superliga-kampe: Frigiver førstekeeper til OL

Sydkorea, der var vært for turneringen, kom foran 1-0, men den indskiftede Birmingham-angriber Nicolai Brock-Madsen udlignede i overtiden.

Det var en udligning, som U21-landstræner Niels Frederiksen kunne være yderst tilfreds med.

- Vi mødte et stærkt sydkoreansk hold, som spillede hurtigt. Det bevægede sig meget, og det voldte os en del udfordringer i vores presspil.

- Det blev bedre i anden halvleg, og vi spillede også lige op med dem i anden halvleg. Så jeg synes egentlig, at det var fortjent nok, at vi fik udlignet, for vi pressede hårdt på til sidst.

- Spillerne arbejdede stenhårdt, og de var trætte til sidst. Nu vandt vi turneringen, og det gør ikke noget, siger Niels Frederiksen til U21-landsholdets Facebook-side.

Ved OL skal Danmark møde Brasilien, Sydafrika og Irak, og i den sammenhæng var testmodstanderne i den seneste uges tid en god forberedelse til OL-turneringen.

- Det var en fin erfaring at få med os. Jeg synes, at vi lærte en masse af det.

- Samlet set var det en rigtig fin turnering, og vi har leveret tre fine præstationer. Og vi er blevet klogere på både os selv og de typer af modstandere, vi kan komme ud for ved OL, så vi har haft stort udbytte af denne forberedelsestur, siger landstræneren.

Lucas Andersen er klar på nye udfordringer og også et nyt land, hvis det er muligt. (Foto: All Over Press) OL 2016 Lucas Andersen inden OL og transfervindue: Klar til at forlade Ajax

OL-landsholdet sprudler (Foto: Aleksandar Djorovic) Landsholdsfodbold OL-landshold sprudler: Vinder i utrolig målfest

3 kommentarer
Vis kommentarer