Grotesk drop da Portugal nedlagde Argentina ved OL

Portugal fortsætter med at levere til store slutrunder. Natten til fredag slog de Argentina ved OL

Portugal slog Argentina. Foto: AP
Portugal slog Argentina. Foto: AP

Det argentinske landshold har været i krise, siden Copa America-nederlaget tidligere på sommeren. Også OL-holdet har der været bøvl omkring, men ikke desto mindre stillede de torsdag aften op til kampen mod Portugal.

Her startede de skidt, og led under et stort pres fra portugisernes side. Allerede i det tredje minut kom de bagud, men det blev annulleret for offside.

Argentina kom efterfølgende frem til de største chancer, men de led under ineffektivitet, og det var noget nær et mirakel, at de ved pausen ikke var foran.

Det der var endnu mere overraskende var, at Portugal i anden halvleg var holdet, der bragte sig på 1-0, da Gocalo Paciencia med et fladt og hårdt langskud hamrede europamester-nationen foran.

Med seks minutter igen cementerede Portugal sejren, da Pite fra 25 meters afstand hamrede bolden mod mål. En relativ lav afslutning strøg direkte ind i midten af målet. Guillermo Rulli burde ikke have problemer med at stoppe den, men det fik han. Bolden røg direkte gennem hænder og ben på La Liga-keeperen, og så kunne han notere sig for slutrundens hidtil største drop.

Kampen sluttede 2-0 til Portugal, der tilslutter sig Honduras i Gruppe D's top, efter de tidligere på dagen slog Algeriet 3-2.

Tyskland og Mexico bød på fire OL-mål efter pausen

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+