Kontra-raket missede kun skraldespanden

Casper U. Mortensen og Lasse Svan boltrede sig i dansk storsejr – men efter kampen havde den ene af dem alligevel et misset forsøg

Casper U. Mortensen scorede otte mål - ligesom kollegaen i den anden side. Foto: Tariq Mikkel Khan
Casper U. Mortensen scorede otte mål - ligesom kollegaen i den anden side. Foto: Tariq Mikkel Khan

RIO DE JANEIRO (Ekstra Bladet): Det var en ren cowboy-duel – med den forskel, at de to danske fløje ikke skød på hinanden men havde et fælles mål. I det, der set fra Tunis og omegn må have været et dansk kontra-helvede, bombede Lasse Svan (igen!) og Casper U. Mortensen 13 af 17 danske scoringer ind før pausen. Begge blev noteret for otte kasser i alt.

Så intet under, at Casper U. Mortensen kommer ud med væg-til-væg smilet skruet på, selv om han misser sit forsøg med vandflasken mod affaldsspanden.

Det må næsten være din første misser i dag…

- Ja, endelig en forbier, haha. Det ærgrer mig virkelig, for jeg er jo super skarp til basket. Nu var det også en tre’er, var det ikke.

Nok ikke mere end en toer.

- Nej, det var det nok ikke, det var lidt tæt på, ikke. Til gengæld var det sgu dejligt at spille godt, det var pissefedt Jan, det var en forløsning at komme ind og få så god en start på kampen, som vi gjorde i dag. Vi står fantastisk i forsvaret, og så løber Lasse og jeg jo bare af sted i kontraerne og bliver fodret.

Casper U. Mortensen og Lasse Svan. 16 mål i alt, og inden pausen scorede de imponerende 13 af de 17 danske mål. Intet under, de er glade for hinanden... Foto: Jens Dresling
Casper U. Mortensen og Lasse Svan. 16 mål i alt, og inden pausen scorede de imponerende 13 af de 17 danske mål. Intet under, de er glade for hinanden... Foto: Jens Dresling

Nu er du oven i købet blevet del af det Flensborg-vip, Lasse Svan og Anders Eggert plejer at lave…

- Ja. Lige præcis. Det har Lasse og jeg gået og øvet et par gange til træning, så den skulle da have chancen i dag – og den sad lige i skabet. Nu faldt den lige til Lasse, men havde jeg fået den, så havde jeg selvfølgelig serveret for ham.

Du ved godt, hvad det betyder?

- Ja, jeg skylder én i banken, det er klart. Jeg må betale tilbage i næste kamp, eller når chancen byder sig.

At netop de to fløje spiller så fremragende, har endnu større betydning end normalt, efter som såvel Casper U. Mortensen som Lasse Svan er alene på deres positioner.

- Det er altid rart at spille godt, selvfølgelig, men jeg føler ikke noget særligt pres. Jeg er vant til at spille 60 minutter i min klub, og nu har jeg spillet over 80 landskampe, så jeg ser det ikke som en presball. Tværtimod, jeg elsker at spille 60 minutter i alle kampe og stortrives med det. Jeg synes bare, det er fedt, og det tror jeg også, Lasse synes.

Håndboldstjerne friede til tv-darling på luksusferie

Dansk håndboldstjerne smadrede toilet-møbel

Fløjene til topkarakter i dansk storsejr

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+