Jonas Høgh vinder sølv ved VM i finnjolle

Den danske sejler Jonas Høgh-Christensen vandt sølv ved VM og viser dermed lovende form forud for OL

Sejleren Jonas Høgh-Christensen ligner et godt dansk bud på en medalje ved sommerens OL i Rio.

Fredag understregede han, at han stadig har klassen til at blande sig blandt de absolut bedste, da han sikrede sig sølv ved VM i finnjolle i Italien.

Det blev en kendsgerning efter fredagens Medal Race, som Jonas Høgh vandt efter en duel med italieneren Giorgio Poggi.

Han kunne dog ikke true briten Giles Scott, der vandt guld.

Inden fredagens Medal Race lå danskeren også på andenpladsen med både et stort spring op til nummer et og et godt hul ned til nummer tre.

- Det er et stort resultat for mig. VM er det næststørste efter OL, og det er femte gang, jeg vinder en VM-medalje. Jeg er stolt over, at jeg efter en lang pause kan komme tilbage på denne her måde og tage en medalje, siger Jonas Høgh-Christensen i en pressemeddelelse.

Jonas Høgh-Christensen er allerede kvalificeret til OL. Han skal forsøge at gentage medaljebedriften fra OL i London i 2012, hvor det også blev til sølv.

Giles Scott bliver formentlig atter en hård konkurrent i kampen om guldet ved OL, men Jonas Høgh-Christensen tror også, at han kan forbedre sig de kommende måneder.

- Når jeg kigger på VM, så kan jeg godt se et par ting, der kunne have bragt mig tættere på Giles. Jeg ved, at OL bliver svært, men jeg tror på, at hvis jeg rammer en god uge i Rio, så kan jeg også gå hele vejen, siger Jonas Høgh-Christensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer