Nu kan hun svinge fanen: Caroline Wozniacki får billet til Rio

Det internationale tennisforbund har godkendt danskerens deltagelse ved legene, hvor hun altså er klar til at bære Dannebrog ind

Hør, hvad Caroline Wozniacki i februar måned sagde til at være dansk fanebærer

Caroline Wozniacki er klar til at repræsentere Danmark som fanebærer, når det olympiske hold marcherer ind til åbningsceremonien på Estádio do Maracanã i Rio de Janeiro den 5. august.

Det internationale tennisforbund har således netop offentliggjort listen over deltagerne i den olympiske tennisturnering, og her figurerer danskeren.

Caroline Wozniacki blev den 5. marts udnævnt som fanebærer ved en ceremoni på Københavns Rådhus, men siden løb hun ind i en alvorlig ankelskade og måtte melde fra til en Fed Cup-kamp i Cairo.

Det betød, at hun med for få landskampe pludselig ikke var kvalificeret til legene. For at få en billet til single-turneringen ved OL, kræver det nemlig at man er minimum nummer 56 på verdensranglisten, hvilket Caroline Wozniacki opfylder, og samtidig har deltaget i mindst to Fed Cup turneringer indenfor de fire år - siden seneste OL.

Det danske tennisforbund måtte søge om dispensation hos det internationale tennisforbund, ITF, der altså i dag i London har valgt at give hende dispensation.

Kronprinsen havde flotte ord at sige om den danske tennisspiller, da det blev offentliggjort, at hun skulle være fanebærer ved OL.

Også spanske Rafael Nadal har fået lov at bære fanen på betingelse af, at han spiller en Davis Cup kamp i juli.

Opdateres..

202 kommentarer
Vis kommentarer