Annonce:
Annonce:

Sensationel udvikling: Wozniacki-stemning vendt på hovedet

Ekstra Bladets læsere kommer nu Caroline Wozniacki til undsætning i debatten om, hvorvidt hun er værdig til at bære den danske OL-fane til sommer

Caroline Wozniacki fortæller her, om glæden ved at være fanebærer
Annonce:

Siden Caroline Wozniacki fredag blev præsenteret som Danmarks fanebærer ved OL i Rio til sommer, har det givet anledning til enorm debat. For tusindvis af eb.dk's læsere mener, at Wozniacki ikke er den rette til at bære Dannebrog ind på den olympiske scene.

Indtil i dag, torsdag, svarede godt 60 procent af op mod 20.000 læsere på eb.dk 'nej' til spørgsmålet 'Er Caroline Wozniacki det rigtige valg som dansk fanebærer, selvom hun bor i Monaco og ikke betaler skat i Danmark?'

Men den negative holdning til Wozniackis nye fanebærerstatus er helt sensationel vendt på hovedet. For nu mener hele 52 procent af godt 42.000 eb.dk-læsere at: 'Ja, Wozniacki er det helt rigtige valg som fanebærer'.

Wozniacki svines til: Derfor er hun det forkerte valg

Og den udvikling glæder tennisdarlingens danske manager Mikkel Nissen.

Annonce:

- Det er selvfølgelig positivt, at endnu flere mener, hun er den helt rigtige fanebærer, siger Wozniackis manager til Ekstra Bladet om den sensationelle udvikling.

Alligevel er han skeptisk over for repræsentativiteten i undersøgelsen. Det var han også onsdag, hvor Ekstra Bladet forholdt ham til afstemningen, der på daværende altså havde et negativt udfald over for hans klient.

- Det er ikke en kritik af Ekstra Bladets læsere. Det er en erkendelse af, at det jo ikke er en folkeafstemning, hvor størstedelen af befolkningen afgiver stemme. Det er en afstemning for dem, der har læst historien, som så har kunne vælge at stemme. Det er altså et mindre udpluk af befolkningen, siger Nissen til Ekstra Bladet og holder dermed fortsat fast i, at han mener, afstemningen ikke er hel valid.

Efter tilsvining: Nu svarer Caroline igen

Men selvom han er skeptisk, er han sikker på, at nyheden glæder Wozniacki, når - eller hvis - den kommer hende for øre.

Annonce:

- Når det så er sagt, er det altid positivt, at der er nogen, der synes man gør det godt og repræsenterer sit land på flot vis, siger han.

Ekstra Bladet forholdt onsdag Wozniacki til afstemningen, mens den stadig viste negative tal for støtten til hendes fanebærerrolle. Og her var Wozniackis (mod)svar kort og præcist.

- Alle har ret til en mening. Jeg er stolt af at bære fanen, det er en kæmpe ære. Ellers har jeg ingen kommentarer, skrev hun i en mail.

Mon ikke hun bliver glad, eller gladere, for at se den overvejende positive udvikling i holdningen til fane-sagen.

Du kan give dit besyv med herunder

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: