Sygdom medvirker til Venus Williams' OL-exit

Venus Williams var syg, da hun tabte sin singlekamp ved OL. Nu kæmper hun for at blive frisk til doublekamp

Foto: AP
Foto: AP

Der var en årsag til, at den amerikanske tennisstjerne Venus Williams natten til søndag dansk tid led et overraskende nederlag i første runde af singleturneringen ved OL i Rio.

Den tidligere verdensetter døjede med sygdom, da hun smed en føring og tabte en tæt kamp til belgieren Kirsten Flipkens efter 6-7 i afgørende sæt.

- Hun har været syg i nogle dage med en slem virus. Hun har haft dårlig mave og kastet meget op. Man kunne se, at hun virkelig kæmpede med det, siger Mary Joe Fernandez, der er USA's tenniskaptajn.

Venus Williams håber nu at blive mere frisk, så hun kan gøre en bedre figur i damedouble sammen med søsteren Serena Williams senere søndag.

- Vi krydser fingre for, at hun er ok. Jeg vil blive meget overrasket, hvis hun ikke spiller. Det har været hendes store mål at deltage ved OL for femte gang, og hun vil så gerne have en medalje, siger Mary Joe Fernandez.

Venus Williams har tre gange vundet OL-guld sammen med Serena Williams. Det skete i 2000, 2008 og 2012. I 2000 vandt hun desuden guld i single.

BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+