Afslørede holdkammerats utroskab: Så blev han lagt for had

Los Angeles Lakers er et galehus for tiden, og holdets unge stjerne D'Angelo Russell er kommet i strid modvind, efter han afslørede en holdkammerats utroskab

Se den afslørende video her

For de fleste basketballspillere er NBA givetvis drømmen, men for det højtprofilerede talent D'Angelo Russell har første sæson udviklet sig at være et regulært mareridt. Udover at ellers hæderkronede Los Angeles Lakers er på vej mod den dårligste sæson nogensinde, så er der virkelig problemer på de indre linjer for tiden.

I en sæson, som nok også vil blive husket som verdenstjernen Kobe Bryants afskedsturné, så er det alligevel en af de unge løver, der har stjålet overskrifterne på det seneste.

Bryant løb med folkets støtte før sidste allstar-kamp

Det skyldes primært, at den førsteårsspiller D'Angelo Russell valgte at optage en samtale med holdkammeraten Nick Young, hvor han udspørger Young om de damer, som han har ved siden af rapperen Iggy Azelea, som han blev forlovet med sidste sommer.

SE VIDEOEN ØVERST PÅ SIDEN

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der var store forventninger til D'Angelo Russell, da han kom ind i ligaen (Foto: AP)
Der var store forventninger til D'Angelo Russell, da han kom ind i ligaen (Foto: AP)
 

De afslørende optagelser blev lige pludselig delt med lynets hast, og det har skabt en sand lavine mod D'Angelo Russell.

- Snitches get stitches. Det er en gammel regel. Man kan ikke forvente det her - slet ikke fra en holdkammerat. Det burde være et broderskab, siger Stephen Jackson, som selv har spillet 14 sæsoner i verdens bedste basketball-liga, til ESPN.

Så sluttede rekordstimen for NBA-mestrene

Udover at få kritik fra flere sportsfolk, så oplevede den talentfulde spiller også noget så obskurt som at blive buh'et ud af sin egne fans i Staples Center, hvor Lakers holder til.

- Jeg har det så dårligt, som det overhoved er muligt. Jeg vil ønske, jeg kunne gøre det godt igen, men det kan jeg ikke. Videoen skulle ikke ses af andre, og det var bare en leg, der gik for vidt. Jeg har undskyldt overfor Nick, men jeg ved ikke, om han har accepteret den, fortalte Russell ifølge ESPN torsdag.

- Jeg kan ærligt talt godt forstå, hvis han ikke har godtaget den.

D'Angelo Russell blev valgt som nummer to ved sidste års draft.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Nick Young og Iggy Azelea har haft et besværligt forhold siden deres forlovelse, og Young har tidligere på året fortalt, hvor svært det er at få brylluppet i stand.

- Pyh, det er et mareridt i sig selv, sagde Nick Young til underholdningsmediet Billboard, da han bliver spurgt ind til bryllupsplanlægningen.

Nu står 'Swaggy P', som han kalder sig selv, i et lidt andet problem, men umiddelbart er der lys for enden af tunnelen. Således har hans 'Fancy'-forlovede skrevet på Twitter, at hun ikke vil drage forhastede konklusioner.

En twitterbruger skrev til hende, at hun havde beviser for Youngs utroskab, og der ville Iggy gerne se de omtalte beviser. Samtidig understregede hun, at intet er sort/hvidt, så måske har de to stadig en chance på trods af den afslørende video.

Her ses 'Swaggy P' på frierfødder

Lakers med kæmpe overraskelse mod mestrene

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind