Basketstjerne dribler uden om faderskabssag

Michael Jordan har undgået en faderskabssag, der ellers kunne have kostet den populære basketballspiller dyrt

Michael Jordan regnes som historiens største basketstjerne. (Foto: AP)
Michael Jordan regnes som historiens største basketstjerne. (Foto: AP)

Det var sønnike, der fik mor til at lægge an til en faderskabssag. Han var nemlig ked af ikke at kunne bruge mere tid med den person, hans mor mente var hans far.

Det påstod 48-årige Pamela Smith fra Atlanta, Georgia, basketlegenden Michael Jordans hede forelskelse fra midt-1990'erne, i hvert fald, da historien om faderskabssagen mod superatleten dukkede op i februar.

Læs også:

Se også: Her sætter Bryant vild scoringsrekord

Nu ser det dog ud til, at det berømte sportsikon i første omgang slipper uden nærmere tiltale, skriver Reuters.

Frafaldet skyldes ifølge Smiths advokat, Randy Kessler, at moderen til den 16-årige Grant Taj Reynolds først nu har søgt juridisk bistand. Her har man altså rådet hende til at sætte bremserne i søgsmålet.

- Hun satte gang i sagen uden en advokat og gjorde sit bedste for at indlede, hvad hun mente var en juridisk rigtig sag, siger Kessler og fortsætter:

Læs også:

Se også: NBA-legende håber på Nordkorea

- Derefter hyrede hun vores firma lige inden den første rettergang. Frøken Smith har fulgt vores rådgivning og besluttet sig for, at en afvisning på nuværende tidspunkt er i hendes søns interesse, siger advokaten.

Afvisningen kommer blot få dage efter, at Pamela Smith bad en domstol i Georgia om at tvinge Michael Jordan til at aflevere det endeligt afklarende dna-materiale.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere