Miamis vilde stime fortsætter

Efter nattens sejr er Miami Heat nu oppe på 21 sejre i træk i NBA

LeBron James er kommet lidt på afveje og på vej ud blandt tilskuerne under nattens kamp i Milwaukee. (Foto: AP/Jeffrey Phelps)
LeBron James er kommet lidt på afveje og på vej ud blandt tilskuerne under nattens kamp i Milwaukee. (Foto: AP/Jeffrey Phelps)

Hvem kan stoppe Miami Heat i denne sæson i NBA?

Tilsyneladende ikke ret mange. Og da slet ikke på det seneste.

Efter en lidt vaklende sæsonstart er det stjernespækkede mandskab med LeBron James som den mest prominente af de prominente gået fra sejr til sejr, og natten til lørdag hentede holdet den 21. sejr i træk, da Milwaukee Bucks blev besejret med 107-94.

Den sejrsstime er den tredjebedste i NBA nogensinde, kun overgået af Los Angeles Lakers, der i 1971/72-sæsonen vandt 33 kampe i træk, og af Houston Rockets, der i 2007/08-sæsonen vandt 22 kampe i træk.

Læs også:

Se også: LeBron James sætter rekord mod Lakers

Chris Bosh og LeBron James blev topscorere i nattens kamp med hver 28 point.

Miami Heat fører Eastern Conference med 50 sejre og 14 nederlag, og de otte slutspilsdeltagere fra Eastern Conference synes nærmest allerede at være fundet, mens der er mere spænding i Western Conference.

Her hentede Los Angeles Lakers natten til lørdag en ny vigtig sejr i bstræbelserne på at komme i slutspillet.

På udebane besejrede LA-mandskabet - uden Pau Gasol og med en skadet Kobe Bryant kun kortvarigt på banen - Indiana Pacers med 99-93 og holder fast i den vigtige ottendeplads efter syv sejre i de seneste ti kampe.

Se stillingen i NBA her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere