TV: Uforglemmelig basketball-dumhed

Trey Johnson kommer aldrig til at glemme sin afgørende scoring i den forgangne uge

Trey Johnson var mildest talt lidt forvirret forleden, da han scorede de afgørende to point for Hugo High School mod Millwood High School i egen hule i Oklahoma.

Hugo High School førte 37-36 med 3,7 sekunder tilbage på uret, og holdet havde bolden, da Johnson spurtede mod egen kurv og lagde den op lige i tide til, at Millwood vandt kampen.

- Da Hugo spillede bolden til en fri Trey Johnson, troede jeg kampen var slut, fortæller fotografen Bryan Terry, som var på arbejde i hallen for et lokalt medie.

- Jeg vendte mit kamera mod Millwoods udskiftningsbænk og spillerne på den anden side af banen. Ud af øjenkrogen så jeg så Johnson spurte mod kurven, og jeg vendte mit kamera for at fange spillet. Da jeg fandt fokus, var bolden allerede i luften, og hallen blev helt stille.

- I begyndelsen var jeg forvirret over, hvad der skete, måske havde Hugo cementeret sejren. Derefter så jeg alle de måbende udtryk på fansene og spillerne. Et øjeblik efter blev måben til jubel for Millwoods spillere og fans.

- Efter at have tjekket måltavlen for at sikre mig, at jeg ikke havde set syner, begyndte jeg at få det skidt på Hugo-spillerens vegne. Jeg tænkte på alle de fejl, jeg havde lavet i hans alder, og på, at de fleste af dem kun blev opdaget af meget få mennesker, fortæller fotografen, der tog et billede af en temmeligt overrasket Millwood-spiller, der ser Trey Jonhson score de afgørende point.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere