Wozniacki om succes-Norman: Fortjener prisen

Tre år i streg er BT's Guld gået til Caroline Wozniacki, men det er helt okay, at hun ikke var nomineret i år

Stærkt gået (Foto: Jens Dresling)
Stærkt gået (Foto: Jens Dresling)

Det er fuldt fortjent, at OL-guldvinderen i omnium Lasse Norman Hansen løb med BT's Guld.

Det siger den tredobbelte vinder af prisen, tennisstjernen Caroline Wozniacki, der dermed giver guldstafetten videre til den 20-årige cykelrytter.

- Jeg synes helt sikkert, at han har fortjent prisen. OL-guld er noget meget stort, så derfor er det klart, at det ikke var mig, der skulle have den i år, siger Wozniacki til Ritzau.

Se også:

Se også: Lasse Norman rydder bordet ved Sport 2012

Efter tre sejre i træk var hun i år ikke nomineret til prisen, der blev uddelt ved Sport 2012-showet i Herning lørdag aften. Og hun var helt klar til at give prisen videre:

- Der var rigtig mange gode præstationer sidste år, og jeg synes, at der var mange gode kandidater, der havde fortjent BT's Guld, lyder det fra tennisspilleren, der i øjeblikket er i Australien, hvor hun forbereder sig til årets første grand slam-turnering.

I første omgang var der 10 nominerede til BT's Guld, inden feltet lørdag blev snævret ind til tre kandidater.

Se også:

Se også: Oprejsning: Wozniacki smadrede veninden

De øvrige i top-3 var roerne Rasmus Quist og Mads Rasmussen, der vandt OL-guld i letvægtsdobbeltsculler, samt tennisspilleren Frederik Løchte Nielsen, der sidste år vandt Wimbledon i herredouble sammen med briten Jonathan Marray.

BT's Guld er blevet uddelt siden 1930, og bag kåringen står 40 danske eliteidrætsudøvere, der er blevet udstyret med hver deres stemmeseddel. Derfor er prisen noget helt særligt, mener Wozniacki:

- BT's Guld betyder meget, fordi man får den fra de andre atleter. Det er folk, som er i samme båd, som går ind og siger, at du har gjort det super i år. Det gør den lidt mere speciel, mener hun.

Lasse Norman Hansen tog også prisen for Årets Sportsnavn, som Wozniacki vandt i 2010.

0 kommentarer
Vis kommentarer