Dansk UFC-fighter udfordrer mesteren

Danske Martin Kampmann spår at Georges St-Pierre kåres til den ubestridte weltervægtsmester efter opgøret mod Carlos Condit den 17. november

Martin Kampmann sender et spark i retning af Thaigo Alves, da de to mødtes i Australien tilbage i marts. En kamp som danskeren vandt med en submission-sejr i sidste øjeblik. (Foto: Zuffa, LLC.)
Martin Kampmann sender et spark i retning af Thaigo Alves, da de to mødtes i Australien tilbage i marts. En kamp som danskeren vandt med en submission-sejr i sidste øjeblik. (Foto: Zuffa, LLC.)

Der er pt. to weltervægtsmestre i UFC: Den oprindelige, Georges St-Pierre (GSP, red.), der har været ude i lang tid med en knæskade, og så Carlos Condit, der tilbage i februar blev kåret til midlertidig mester efter sejren over Nick Diaz.

De to mødes i ståltrådsburet ved UFC 154 den 17. november i Montreal i Canada for at afgøre, hvem der har retten til bæltet og titlen, men skal vi tro vores egen danske UFC-stjerne, Martin Kampmann, så er kampen så godt som afgjort på forhånd.

- Der er en spændende kamp, udtaler Kampmann til Fight Hub TV. ’Jeg tror, at GSP er favorit. Han er den rigtige mester og han er virkelig god. Condit har selvfølgelig nogle værktøjer, der kan gøre det svært for ham. Han er god med sine knæ og albuer, men jeg tror at GSP vil gøre det til en brydekamp. Han vil tage ham ned på gulvet og ligge oven på ham. Jeg spår at GSP vinder dommerafgørelsen.’

LÆS OGSÅ:UFC: Silva er uovervindelig

Gider ikke kedelige kampe
Danskeren afslører også, at han nødvendigvis ikke er helt vild med Georges St-Pierres kampstil. Franskcanadieren har vundet fem ud af sine seneste seks kampe på point, og det er lidt kedeligt, synes Martin Kampmann.

- Jeg er en fighter, og jeg synes selvfølgelig at du skal forsøge at afgøre kampen selv, siger han.

Martin Kampmann skal selv i ståltrådsburet samme aften, hvor han skal kæmpe mod amerikanske Johny Hendricks. Vinderen af den kamp får lov til at udfordre enten Georges St-Pierre eller Condit, alt efter hvem der har bæltet, når aftenen er ovre.

LÆS OGSÅ:Flot anerkendelse af dansk UFC-fighter

Hvis han vil slås ud, så lad mig gøre det
Men skulle både Kampmann og Georges St-Pierre få rakt hænderne i vejret, så kan danskerne potentielt få lov til at vente lang tid før han får lov til at kæmpe mod weltervægtsmesteren. UFC arbejder nemlig på at arrangere en superkamp mellem mellemvægtsmesteren, Anderson Silva, og Georges St-Pierre.

Den kamp har Martin Kampmann dog ikke meget til overs for. I sidste måned udtalte han følgende til sportsmediet Bleacher Report: ’Jeg forstår ikke, hvorfor GSP er så vild med at blive knockoutet af Anderson Silva. Hvis han gerne vil slås ud, så kan han da bare tage en kamp mod mig.’

Martin Kampmann har fornyeligt besejret Thiago Alves og Jake Ellenberger, og lader til at være fuld af selvtillid.

- Jeg gør GSP en tjeneste, for jeg slår alle de hårde gutter i divisionen. Han burde sende mig takkekort, lyder det fra den danske UFC-fighter.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen