Dansk UFC-stjerne stiger i graderne

Martin Kampmann indtager fjerdepladsen op listen over de bedste weltervægtskæmpere i UFC, vurderer stort, amerikansk sportsmedie

Vinder danske Martin Kampmann sin næste UFC-kamp, så er han kun én sejr væk fra at have bæltet i welstervægtsdivisionen. (Foto: Zufa, LLC.)
Vinder danske Martin Kampmann sin næste UFC-kamp, så er han kun én sejr væk fra at have bæltet i welstervægtsdivisionen. (Foto: Zufa, LLC.)

Danske Martin Kampmann har kæmpet sig til toppen af weltervægtsdivisionen i UFC. Det vurderer sportsmediet Bleacher Report, der har danskeren på fjerdepladsen over de bedste kæmpere i organisationen.

I juni præsterede Martin Kampmann en flot knockout-sejr over Jake Ellenberger, og til november skal han i ståltrådsburet med Johny Hendricks, der indtager tredjepladsen på listen. De to kamphaner skal afgøre, hvem der senere får lov til at møde weltervægtsmesteren – hvem end han er.

Samme nat skal den midlertidige weltervægtsmester, Carlos Condit, nemlig kæmpe mod den oprindelige weltervægtsmester, franskcanadieren Georges St-Pierre, der har været ude i længere tid med en knæskade. De to indtager henholdsvis anden- og førstepladsen på listen fra Bleacher Report.

LÆS OGSÅ:UFC-knockout på syv sekunder

Skal GSP møde Anderson Silva?
Men selvom Martin Kampmann vinder sin kamp, og Georges St-Pierre gør det samme, så betyder det ikke nødvendigvis at de to får lov til at møde hinanden.

Direktøren for UFC, Dana White, har nemlig afsløret, at han gerne ser en kamp mellem Georges St-Pierre og mellemvægtsmesteren, Anderson Silva, der er ubesejret i UFC og ikke har tabt en kamp siden 2006.

Under alle omstændigheder, så kan Martin Kampmann gøre sig fortjent til at kæmpe om bæltet – han skal blot vinde over Johny Hendricks ved UFC 154 i Montreal i Canada.

Stævnet er pt. arrangeret til at finde sted den 17. november.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen