TV: UFC-knockout på syv sekunder

UFC-debutanten Ryan Jimmo sendte sin modstander i drømmeland efter blot syv sekunder. Se det lynhurtige knockout her

Dette røntgenfoto viser angiveligt Urijah Fabers brækkede ribben. (Privatfoto)
Dette røntgenfoto viser angiveligt Urijah Fabers brækkede ribben. (Privatfoto)

Letsværvægteren Ryan Jimmo udbyggede natten til søndag, dansk tid, sin imponerende record til 17 sejre og blot et enkelt nederlag, da han tog sin UFC-debut med stil.

Canadieren bankede australske Anthony Perosh i gulvet efter bare syv sekunder, og tangerer dermed rekorden for hurtigste UFC-sejr.

TV: Se knockoutet her.

Præstationen løftede ham ikke bare op i hierakiet i den stjernebesatte letsværvægtsdivision, men indbragte også 65.000 dollars for knockout of the night.

Stævnet, UFC 149 i Calgary, var i det store hele en skuffelse, og UFC's excentriske præsident Dana White var rasende over sine fighteres tamme indsatser.

- Der skal lyde tak til fighterne i opvarmningskampene. Men hovedkortet... Jeg ved ikke engang, hvad jeg skal sige, sagde White efter stævnet til Fox Sports.

Læs også:

Se også: Flot anerkendelse af dansk UFC-fighter

- Cheick Kongo-kampen var ulækker, og dommerpræstationen var til grin. Det hedder ikke Ultimate Clinching Championship, så hvorfor tillod dommeren dem at stå og bryde op af hegnet i hele tredje runde? Dommerne smadrer sporten, når de tillader det i stedet for at skille dem ad og tvinge dem til at slås, lød det fra den koleriske præsident.

Hovedkampen mellem Urijah Faber (26-6) og Renan Barao (29-1-1) var han dog godt tilfreds med.

De kæmpede om interim-bantambæltet, og brasilianeren Barao tog en pointsejr efter en taktisk veldisponeret kamp, hvor han gav prøver på sin alsidighed ved at tryne Faber med både slag, spark og slying knees.

Læs også:

Sport på vrangen - 3. jul. 2012 - kl. 13:07 TV: UFC-babe fejrer droppet voldssigtelse i bølgerne

Han kan nu se frem til at møde den regerende bantamvægt-mester Dominick Cruz (19-1), når han er kommet sig over sin knæskade.

Efter kampen gratulerede Urijah Faber sin overmand på Twitter, og hævdede, at han brækkede et ribben i 1. runde. Han har uploadet et røntgenfoto for at bevise det.

- Congrats 2 @RenanBaraoUFC. He's a tough dude. Broke my rib in the 1st with a great knee. Thank u 4 all the support, skriver Faber.

1 af 2 Ryan Jimmo sikrede sig lige, at Anthony Perosh ikke rejste sig op igen. (Foto: AP)
2 af 2 Dette røntgenfoto viser angiveligt Urijah Fabers brækkede ribben. (Privatfoto)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen