Episk UFC-kamp i morgen nat

Lørdag nat skal Anderson Silva forsvare sit bælte for 10. gang mod Chael Sonnen i en af de største kampe nogensinde i UFCs historie

Anderson Silva og Chael Sonnen var ved at ryge i totterne på hinanden vej pressekonferencen i Las Vegas i tirsdags. (Foto: Zuffa, LLC.)
Anderson Silva og Chael Sonnen var ved at ryge i totterne på hinanden vej pressekonferencen i Las Vegas i tirsdags. (Foto: Zuffa, LLC.)

Mellemvægtsmesteren i UFC, brasilianske Anderson Silva, er en af de farligste mænd i verden. Han har vundet sine seneste 15 kampe, har forsvaret sit bælte hele ni gange, og besejret UFC-legender som Rich Franklin, Forrest Griffin, Dan Henderson og … Chael Sonnen.

Kun én gang har mesteren været tæt på at tabe en kamp, og det var netop til Chael Sonnen tilbage i august i 2010. Her dominerede Sonnen kampen i sådan en grad, at mange ikke kunne tro deres egne øjne. Anderson Silva fik bøllebank i fire runder i træk, og da femte runde kom i gang var blot et spørgsmål om tid før Silva enden ville blive slået ud eller tabe på point.

LÆS OGSÅ:Flot anderkendelse af dansk UFC-fighter

Armlås i sidste øjeblik
Men så fik Edderkoppen, som er hans øgenavn, fat i sin modstanders arm, og han tvang Chael Sonnen til at give op. Alt andet ville have resulteret i en brækket arm eller smadret albue.

Lørdag aften skal de to mødes igen ved UFC 148, og spændingen er pt. på kogepunktet. Chael Sonnen kan om nogen lukke lort ud af munden, og han har ikke bestilt andet end at nedgøre Anderson Silva de sidste to år.

Det, koblet sammen med ydmygelsen han var udsat for i næsten fem runder, har fået den brasilianske mester op i det røde felt.

I et presseinterview i sidste uge sagde Anderson Silva: ’Hvad jeg har tænkt mig at gøre inde i Oktagonen er noget, der kommer til at ændre folks opfattelse af sporten. Jeg er ked af det, men jeg har tænkt mig at slå ham som han aldrig er blevet slået før. De bliver voldeligt og det beklager jeg på forhånd. Jeg vil sørge for at alle hans tænder er brækkede, at hans arme er brækkede og at hans ben er brækkede. Han vil ikke være i stand til at forlade Oktagonen selv. Det garanterer jeg. Han får behov for en plastikkirurg bagefter.’

TV:UFC-babe fejrer droppet voldssigtelse i bølgerne

Jeg slår dig ihjel
Ved pressekonferencen onsdag stod det klart, at vægge kampatleter var klar til at gå i krig med det samme. De to stødte ind i hinanden, og flere fra deres respektive følger samt UFC-direktør, Dana White, måtte tråde imellem og skille de to kamphaner ad.

Inden da lykkedes det Anderson Silva at hviske noget i øret på sin modstander, og at dømme ud fra ansigtsudtrykket på Dana White, så var det vist en rigtig ubehagelig hilsen. Senere er det blevet rapporteret, at brasilianeren angiveligt hviskede: ’Jeg slår dig ihjel.’

Se sammenstødet mellem de to kampatleter på UFC.com her og højdepunkter fra pressekonferencen her! Optakten til kampen, UFC Primetime: Silva vs. Sonnen, kan ses her!

UFC 148 løber af stablen i Las Vegas natten mellem lørdag og søndag dansk tid. Stævnet kan ses på Canal+ Sport2 fra klokken 04.00. Du kan også streame UFC 148 på www.ufc.com og www.csports.dk.

1 af 2 Det forlyder, at Anderson Silva hviskede: 'jeg slår dig ihjel' til Chael Sonnen. UFCs direktør, Dana White, så helt forskrækket ud bagefter. (Foto: Zuffa LLC.)
2 af 2 Anderson Silva og Chael Sonnen var ved at ryge i totterne på hinanden vej pressekonferencen i Las Vegas i tirsdags. (Foto: Zuffa, LLC.)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen