TV: UFC-fighter går kold på usynlig modstander

Der findes knockouts, og så findes der knockouts, som får offeret til at slås videre mod imaginære modstandere. Se video her

Her er Schaub så rundtosset, at han ikke ænser, at modstanderen hives væk af dommeren. I stedet bliver han liggende på gulvet og slås videre. (Foto: All Over Press)
Her er Schaub så rundtosset, at han ikke ænser, at modstanderen hives væk af dommeren. I stedet bliver han liggende på gulvet og slås videre. (Foto: All Over Press)

Der var krig på kniven, da UFC 145 tidligt søndag morgen, dansk tid, bragede løs i Atlanta, Georgia.

Mere end 15.000 mennesker var på plads i Philips Arena, og de kunne se den forsvarende letsværvægtsmester Jon 'Bones' Jones forsvare sit bælte med en pointsejr over sin tidligere træningspartner Rashad Evans, som nu er hans bitre rival.

Straks efter kampen blev det offentliggjort, at næste udfordrer til bæltet er den 41-årige MMA-legende Dan Henderson.

Se også: TV: Afghansk UFC-debutant laver vildt KO

Jon Jones var endnu engang skræmmende overlegen i buret, men han fik dog selv et par på skrinet undervejs, og formåede ikke at stoppe kampen før tid.

Det gjorde til gengæld den tidligere kickboxer Ben Rothwell i sin sværvægtskamp mod Brendan Schaub.

Schaub ramte Rothwell hård med en spinning elbow efter blot et minut af kampen, og gik på ham for at få en hurtig afgørelse, men 'Big Ben' var ikke mere rystet, end at han fik sendt Schaub i gulvet med sin jernnæve.

Her kastede han sig over den groggy modstander, som blev ved med at gribe forvirret ud i luften, efter dommeren havde fjernet Ben Rothwell og tildelt ham en TKO-sejr.

TV: Se kampen her.

Rothwell fik efter kampen en bonus på 65.000 dollar for aftenens bedste knockout.

Se alle resultater fra stævnet her.

1 af 2 Jon 'Bones' Jones sparker til Rashad Evans i sit succesfulde titelforsvar. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Her er Schaub så rundtosset, at han ikke ænser, at modstanderen hives væk af dommeren. I stedet bliver han liggende på gulvet og slås videre. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere