Svensk UFC-ekstase: Brasilianer fik tæsk

Alexander Gustafsson gjorde lørdag aften sig selv til et af de hotteste navne i UFC, da han foran et ellevildt hjemmepublikum bankede Thiago Silva

STOCKHOLM (ekstrabladet.dk): Hold op for et brøl.

Små 14.000 svenskere gik lørdag aften amok i Globen, da ordene Alexander og Gustafsson blev råbt af den legendariske UFC-announcer Bruce Buffer.

Efter tre runder stod det lysende klart, at den svenske letsværvægter havde indfriet de tårnhøje forventninger og vundet karrierens hidtil vigtigste sejr over den brasilianske galning Thiago Silva, som blev fuldstændigt tæmmet i buret.

Allerede i starten af første runde ramte svenskeren ham hårdt, så han faldt til jorden, og Gustafsson var over ham med en byge af slag.

Men Silva klarede skærene, og kom ind i kampen igen. Han tabte dog første runde klart.

I anden runde lagde 'Alex' igen klart bedst ud, og spændte smart ben for Silva, hvilket rystede den ellers så hårde hund. Igen styrede Gusafsson begivenhederne i nærmest overlegen stil. Han brugte sine lange lemmer til at fyre slag og spark af fra distancen, og lukkede ned for alle brasilianerens tilnærmelser.

Tredje runde blev mere lige, og man anede, at svenskeren bare skulle have tiden til at gå uden at komme galt af sted.

Det lykkedes til UG, og så kunne han lade sig hylde i et jubelbrøl af den anden verden.

Han ligner til forveksling en seriøs udfordrer til vinderen af næste lørdags titelkamp mellem Jon 'Bones' Jones og Rashad Evans.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere