Voldsomt underholdende voldsomheder

UFC Sweden lagde ud med vildt underholdende kampe

STOCKHOLM (ekstrabladet.dk): Det hovedsageligt svenske publikum i Globen har sandt for dyden fået underholdning for pengene i det første UFC-stævne på skandinavisk grund.

Først åd norske Simeon Thoresen omkring en million slag men submittede alligevel hjemmebanehelten Besam Yousef.

Læs også:

Se også: Nordmand smadrer svensk UFC-fest

Men derefter kickstartede ligeledes svenske Reza Madadi i dén grad festen blandt de 13.000 tilskuere, da han submittede cubanske Yoislandy Izquierdo efter halvandet minut af anden runde.

Også den kamp var lidt af et festfyrværkeri, og hvor cubaneren især i første runde var helt med i kampen. Men Madadi viste, at han hører hjemme i UFC, da han i anden runde fik tag om Izquierdo, hev ham ned og fik fat i halsen på ham.

Et kæmpe brøl rystede Globen, og det fortsatte forventningsfuldt, da Magnus Cederblad gik i buret mod canadiske Francis Carmont, som havde superstjernen George St. Pierre i 'ringhjørnet'.

I en helt vild første runde på gulvet, dominerede Cederblad først totalt. Han bodyslammede Carmont i gulvet og slog herefter løs på en ofte tilsyneladende forsvarsløs Carmont.

Læs også:

Se også: UFC's kontroversielle konge klar til Sverige

Men canadieren fik vendt runden med 2 min tilbage, og pludselig var det ham, der ground and poundede svenskeren. Hvordan han fik vendt skuden er lidt af et mysterium, men han fuldendte sit comeback.

I anden runde var det ham, der øjeblikkeligt slammede Cederblad i gulvet, og hans knytnæveslag var derefter mange og nådesløse. Da han kom op på ryggen af en udstrakt svensker og fik armen rundt om halsen på ham, gad Magnus Cederblad ikke mere, og tappede med det samme.

Canadieren vandt på rear naked choke efter 1.42 af anden runde. Synd for Cederblad, at han ikke formåede at udnytte sit massive overtag i kampens indledning til en sejr.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere