Stockholm går MMA-mok

1500 ellevilde tilskuere mødte fredag op for at se indvejningerne til lørdagens UFC-stævne i Stockholm

Alexander Gustafsson kan lørdag tæske sig op i den absolutte UFC-elite. (Foto: AP)
Alexander Gustafsson kan lørdag tæske sig op i den absolutte UFC-elite. (Foto: AP)

STOCKHOLM (ekstrabladet.dk): MMA-feberen har ramt Stockholm, der lørdag aften får besøg af verdens største MMA-forbund, Ultimate Fighting Championship (UFC).

Omkring 1500 personer mødte fredag eftermiddag op for at se morgendagens kombattanter gå til indvejning, og stemningen var elektrisk fra start til slut.

Med navne som Diego Nunes, Paulo Thiago og Brian Stann er der da også lagt op til en formidabel aften i Globen, der blev udsolgt på 20 minutter, da stævnet blev annonceret.

Men det var de lokale helte Papy Abedi, Reza Madadi og især Alexander Gustafsson, der fik salen til at eksplodere, da de steg op på vægten og efterfølgende stillede op til den klassiske nidstirring af modstanderen.

Læs også:

Se også: Dansk UFC-stjerne tæt på mesterskabskamp

Reza Madadi gav sine mange fans noget af et show, da han nærmest overfaldt sin amerikanske modstander Yoislandy Izquierdo, som blev overdænget med skældsord og befippet blev eskorteret af scenen umiddelbart efter.

Letsværvægteren Gustafsson forholdt sig anderledes køligt over for sin modstander i lørdagens main event, Thiago Silva, men der er ingen tvivl om, at svenskeren hader den afsindige brasilianer.

For godt et år siden ydmygede Silva Gustafssons gode ven og træningspartner Brandon Vera i en af de ondeste MMA-kampe i historien.

Gennem tre runder pinte og plagede brasilianeren stakkels Vera, da han med sin overlegne fysik lå oven på ham og smadrede hans næse til ukendelighed, samtidig med at han hånede ham ved at give ham lussinger og slå ham i røven.

Efter kampen blev Thiago Silva udelukket fra UFC i et år - ikke for sin opførsel, men fordi han afleverede en falsk urinprøve - og dette er hans comeback-kamp, som Gustafsson håber på at gøre til en fiasko.

Læs også:

Se også: MMA's bad boy bliver hovednavn i Sverige

Svenskeren har ikke villet piske en stemning op inden kampen, men har blot slået fast, at Thiago Silvas dårlige sportsmanship og manglende respekt for sine modstandere tænder ham ekstra meget.

Han har også aldeles god grund til at ønske en sejr. UFC har nemlig de senere dage lagt kraftigt op til, at Gustafsson med en sejr vil være snublende tæt på en titelkamp mod Jon 'Bones' Jones - forudsat at den uhyggelige amerikaner vinder over sin tidligere træningspartner Rashad Evans 21. april.

De er ikke ligefrem venner længere, og er gået i en herlig ordkrig op til det måske største brag i MMA-historien.

Se dem i fri dressur her. Og her.

ekstrabladet.dk dækker UFC On Fuel: Gustafsson Vs. Silva fra Globen lørdag aften.

1 af 3 Gustafssons seneste sejr var over legenden Matyushenko, og svenskeren er tæt på en titelkamp. (Foto: AP)
2 af 3 Den skrupskøre og uhyggeligt stærke brasilianer Thiago Silva vil dog gøre alt, hvad der står i hans magt for at stoppe svenskeren. (Foto: AP)
3 af 3 Alexander Gustafsson kan lørdag tæske sig op i den absolutte UFC-elite. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere