Dansk UFC-stjerne tæt på mesterskabskamp

Hvis danske Martin Kampmann vinder sin kommende kamp mod Jake Ellenberger, så får han lov til at kæmpe om mesterskabsbæltet

Martin Kampman, der her sender et spark mod Rick Story, kan se frem til mesterskabskamp hvis han vinder sit opgør mod Jake Ellenberger. (Foto: Zuffa, LLC.)
Martin Kampman, der her sender et spark mod Rick Story, kan se frem til mesterskabskamp hvis han vinder sit opgør mod Jake Ellenberger. (Foto: Zuffa, LLC.)

Der har været snak i krogene om at Martin Kampmanns kommende opgør mod amerikanske Jake Ellenberger kunne lede til en mesterskabskamp, og nu har UFC-direktør Dana White slået fast, at de to kampatleter har rigtig meget på spil.

- Det er en tætpakket weltervægtsdivision, og Jake Ellenberger og Martin Kampmann kommer til at kæmpe om muligheden for at tage mesterskabstitlen, siger Dana White.

Kampmann og Ellenberger er hovedkamp til finalen af reality-programmet The Ultimate Fighter Live, der pt. kører på amerikansk tv. De skal i ståltrådsburet den 1. juni på Palms-kasinoet i Las Vegas.

LÆS OGSÅ:
TV: Flyvende knæ bejler til 'årets knockout'

Ellenberger er farlig
Danskeren har netop vundet en flot submission-sejr over brasilianske Thiago Alves, og før da nappede han en overbevisende pointsejr over Rick Story.

Kampmann havde ellers en hård periode I slutningen af 2010 og starten af 2011, hvor han tabte to tætte og kontroversielle opgør til henholdsvis Jake Shields og Diego Sanchez. Der er dog meget delte meninger om, hvorvidt han blev snydt eller ej af dommerne.

Jake Ellenberger er en farlig modstander, der er ekspert I brydning og brasiliansk Jiu-jitsu. Han har vundet seks kampe på stribe, fire af dem på knockout eller teknisk knockout.

0 kommentarer
Vis kommentarer