MMA: Mikkel Parlo får amerikansk kontrakt

Den 21-årige MMA-fighter Mikkel Parlo får nu sit amerikanske gennembrud efter lynsejr i Royal Arena lørdag aften. Han signer med verdens næststørste forbund

Mikkel Parlo (t.h.) vandt en hurtig sejr til Royal Arena lørdag, og er nu blevet belønnet med en amerikansk kontrakt. (Foto: Jakob Jørgensen)
Mikkel Parlo (t.h.) vandt en hurtig sejr til Royal Arena lørdag, og er nu blevet belønnet med en amerikansk kontrakt. (Foto: Jakob Jørgensen)

Danmarks hidtil største MMA-satsning, Royal Arena-stævnet i Brøndby Hallen lørdag aften, blev en succes både tilskuermæssigt og sportsligt med otte fremragende kampe.

Men mest af alt blev det en gigantisk optur for unge Mikkel Parlo, som vandt en hurtig sejr over 36-årige Marcin Tondryk ved hjælp af et ondt, ondt leverspark som blev fuldt op med en byge af slag.

MMA: Parlo vinder på ondt leverspark

Sejren har nemlig skaffet ham en kontrakt med verdens næststørste MMA-forbund Bellator. En fantastisk chance for den ubesejrede dansker, som havde regnet med, at der ville gå et år eller to endnu, før drømmen ville gå i opfyldelse.

Forbundet spilder ikke tiden, og har allerede registreret Mikkel Parlo som officiel Bellator-fighter på deres officielle hjemmeside.

Han regner selv med at have gode chancer for at kunne begå sig blandt den absolutte elite.

- Jeg har sparret med Martin Kampmann, og der fik jeg et indtryk af, at jeg godt kan være med på det niveau allerede på nuværende tidspunkt, har Mikkel Parlo sagt i et tidligere interview med ekstrabladet.dk.

Aarhusianer kvalte sin modstander

Han indgår ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger i mellemvægtsmesterskabskampen til sommer, hvor otte udvalgte fightere kæmper om 100.000 dollars og retten til at møde den regerende Bellator-mester Hector Lombard.

Den 34-årige cubansk-australier har ikke tabt en kamp i seks år.

Mikkel Parlo skulle have mødt Simon Carlsen i næste Royal Arena-stævne til august, men den kamp bliver aflyst på grund af Parlos amerikanske aftale, oplyser promotor Adam Kessel til ekstrabladet.dk i en mail.

MMA: Brutal knockout i ond kamp

Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal afløse Parlo til stævnet.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+