Annonce:
Annonce:

NBA-sæsonen i gang med Knicks-sejr

New York-mandskabet vandt en gysersejr over rivalerne Boston Celtics i sæsonens første kamp i NBA

Annonce:

Knap to måneder forsinket blev den forkortede NBA-sæson endelig skudt i gang søndag aften efter løn-uoverensstemmelserne mellem klubber og spillere, der resulterede i en langvarig lockout.

Og New York Knicks blev sæsonens første vinder, da de på hjemmebane besejrede rivalerne Boston Celtics med 106-104 i en gyser.

Knicks kom bedst fra start og førte bl.a. hele 49-32, før gæsterne kom i gang. Efter 62-52 ved pausen blev det også 67-55, men så gik det stærkt.

Celtics vandt de næste syv minutter med hele 22-2 til stillingen 69-77, og så fik tilskuerne i Madison Square Garden en spændende afslutning i sæsonåbneren.

Anthony blev topscorer
86-94 blev til 100-100 med tre minutter igen, og så afgjorde kampens spiller, Carmelo Anthony, kampen med to scoringer på straffekast i 16 sekunder før tid. Kevin Garnett misbrugte Celtics' mulighed for en udligning i sidste sekund.

Carmelo Anthony scorede 37 point, mens Amare Stoudemire og Toney Douglas fulgte efter med henholdsvis 21 og 19 point.

Rajon Rondo blev Celtics-topscorer med 31 point og kronede en stor kamp med 13 assister i en kamp, hvor gæsterne var uden den skadede Paul Pierce. Celtics-debutanten Brandon Bass og Ray Allen scorede hver 20 point.

SE STORT GALLERI FRA KAMPEN OVENOVER ARTIKLEN.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: