Annonce:
Annonce:

Brutal Brasilianer vinder UFC-finale

Knockout-maskinen Diego Brandao spås stor karriere i UFC efter at have vundet The Ultimate Fighter 14-finalen i fjervægt

Annonce:

Brasilianske Diego Brandao vandt The Ultimate Fighter 14-finalen i fjervægt lørdag aften på Palms-kasinoet i Las Vegas. I 14. sæson af reality-programmet havde han stoppet sine modstandere i sine tre indledende kampe i første runde, og nu var det amerikanske Dennis Bermudez, der stod overfor ham.

Finalen i Las Vegas endte ikke med en knockout, men derimod med en submission. Selvom Bermudez blev rystet af brasilianeren tidligt i første runde, så formåede han at levere rigeligt med modstand og en overgang så det ud til, at han havde en chance for at vinde kampen.

LÆS OGSÅ: UFC: Storkamp til Kampmann næste år

Annonce:

Armlås på få sekunder
Bermudez ramte Brandao med en hård højre, der slog brasilianeren i gulvet, men i forsøget på at slukke lyset fuldstændigt passede han ikke på sin arm, som Brandao fik fat i og tog sig kærligt af med en omgang brasiliansk Jiu-jitsu. Den brutale armlås fik amerikaneren til at give op med det samme.

- Jeg kunne mærke, at han ikke havde ordentlig balance, så jeg vendte ham om på ryggen, sagde Brandao efter kampen. ’Jeg ved at min far ser ned på mig fra himlen, og nu kan jeg købe et hus til min mor.’

LÆS OGSÅ: Fik næsen knust i UFC

Hurtig knockout
Den lille og energiske John Dodson vandt en imponerende TKO-sejr i første runde over sin modstander, T.J. Dillashaw, i finalen i bantamvægt.

Han ramte Dillashaw med en ond venstre lige bag højre øre, der sendte modstanderen i gulvet. Derefter kom en lynhurtig byge af slag, der fik kamplederen til at træde imellem de to kampatleter efter et minut og 54 minutter.

- Ord kan ikke beskrive hvordan jeg har det lige nu. Tak, alle sammen, sagde Dodson efter kampen. ’I aner ikke hvor længe jeg har ventet på det her.’

The Ultimate Fighter 14-finalen bød også på en kamp mellem tv-showets to trænere, Michael Bisping og Jason Miller. Den kamp endte med en ordentlig omgang bøllebank til Miller.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: