Cheftræner på 80 år

Glem alt om at Morten Olsen eller Alex Ferguson burde på alders-betinget pension. Jack McKeon er netop blevet cheftræner for Florida Marlins. Og han er 80

Heldigvis en sports-træner fra USA, der ikke har fulgt så meget med, at han har opdaget at rygning ikke er polisk korrekt (Foto: Zuma press)
Heldigvis en sports-træner fra USA, der ikke har fulgt så meget med, at han har opdaget at rygning ikke er polisk korrekt (Foto: Zuma press)

Han burde få et lykønsknings-telegram fra den danske regering. De vil så gerrne have, at vi alle bliver på arbejdsmarkedet til vi styrter om.

Florida Marlins har præsenteret deres nye cheftræner og peget på en mand med erfaring: Jack McKeon.

Han er 80 år.

Han har faktisk ført klubben til en sejr i baseball-ligaen. Det var i 2003, at han som en yngre mand på 73 vandt World Serie med Marlins.

Det er 55 år siden han startede sin træner-karriere.

- Jeg er måske ikke helt up to date med twitter, facebook og den slags, men bortset fra det, så har jeg ingen problem med de her drenge, sagde McKeon ifølge Palm Beach Post.

Han forstår ikke, hvorfor man 'skal straffes for at have erfaring'.

Han er blevet kåret som 'Årets træner' i amerikansk baseball to gange, i 1999 og 2003.

McKeon er faktisk ikke den ældste træner gennem tiderne i den professionelle baseball-liga. Connie Mack var træner til han var 87 år, men det var tilbage i 1950.

0 kommentarer
Vis kommentarer