Team Danmark-chef håber på to sejlmedaljer

Team Danmarks direktør Michael Andersen har en tro på, at to danske både kan komme på podiet ved OL i London

Der er tradition for, at Danmark henter medaljer i sejlsport ved OL, og den tradition håber Team Danmarks direktør Michael Andersen naturligvis fortsætter, når der næste år dystes om olympisk guld i havet syd for London.

Og Andersen mener efter at have besøgt den danske lejr ved World Cup-sejladserne i Weymouth også, at der er en realistisk chance for at tage to medaljer, hvis alt klapper, som det skal.

- Jonas Høgh-Christensen har et meget højt bundniveau, og jeg tror på, at Jonas med fuld koncentration og i topform kan tage medaljer. Han er nok det bedste bud på en medalje, men vi har også en medaljechance i 49'er, hvor vi har tre stærke besætninger, siger Michael Andersen i en pressemeddelelse fra Dansk Sejlunion.

Han tror dog ikke på medaljer i andre bådklasser. Heller ikke til Henriette Koch og Lene Sommer i 470'eren, der ellers har været godt sejlende.

- Der er stadig lang vej op til de bedste, så det er for tidligt at have medaljeforventninger til 470-jollen. Men det kan selvfølgelig ændre sig på et år. Jeg tror det er vigtigt ikke at lægge pres på dem nu, siger direktøren.

Han glæder sig til at se, om de danske sejlere kan fortsatte den gode udvikling ved for-OL i august og ved VM i Perth i slutningen af året.

0 kommentarer
Vis kommentarer