TV: Miami-stjerne ond ved hjembyen

Chris Bosh sørgede for de afgørende point , da Miami Heat vandt den tredje finale-kamp i NBA over Dallas Mavericks

Dwyane Wade og Chris Bosh fejrer sejren. (Foto: AP)
Dwyane Wade og Chris Bosh fejrer sejren. (Foto: AP)

Det kan godt være, at Miami Heat-stjernen Chris Bosh oprindelig kommer fra Dallas.

Men den stærke powerforward var ond ved hjemstavnen, da Heat natten til søndan var på besøg i Texas til det tredje finaleopgør i NBA mod Dallas Mavericks.

For det var nemlig - noget overraskende - Bosh og ikke holdkammeraterne Dwyane Wade og LeBron James, der sørgede for de afgørende point, da udeholdet med en sejr på 88-86 bragte sig foran 2-1 i finaleserien.

Det lignede ellers en sejr til Mavericks, der i tyske Dirk Nowitzki - der stod for 34 point - men efter, at Dwyane Wade havde leveret sin del med 29 point, kunne Bosh sænke den afgørende scoring, inden Udonis Haslem fik lukket af for Nowitzki i den døende sekunder.

Se højdepunkter fra kampen her

- Det var et skud, det var muligt at score på, men 'UD' gjorde et fornemt stykke arbejde. Nowitzki er en hård spiller, roser Miami-træner Eric Spoelstra den ellers relativt anonyme arbejdsmand.

Næste kamp spilles natten til onsdag i Dallas, men historien er i den grad med Miami Heat. Siden det nuværende finaleformat blev indført i 1985 har samtlige 11 hold, der er kommet foran 2-1 efter 1-1 i de to første kampe, vundet den samlede sejr.

Der spilles beds af syv kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer