'Er du god til at sutte p..?'

Norsk skandaletræner taler ud om sexchikane

Peter Mueller (i baggrunden) stillede upassende spørgsmål til Maren Haugli. (Foto: AP)
Peter Mueller (i baggrunden) stillede upassende spørgsmål til Maren Haugli. (Foto: AP)

Mandag fik den norske skøjte-landstræner Peter Mueller en fyreseddel på gråt papir, da det kom frem at han havde bedrevet sexchikane mod landsholdsløberen Maren Haugli.

Under en festbanket i Berlin skulle Mueller have opfordret Maugli til en omgang oralsex. Men nu tager den fyrede træner til genmæle i den norske udgave af Se&Hør, hvor han afviser de hidtidige versioner af forløbet.

- Det er direkte løgn, hvad der er kommet frem i medierne indtil nu. Ved en eventuel retssag vil jeg kunne bevise præcis, hvad der blev sagt - og af hvem. Baggrunden for mine udtalelser var en joke, som de andre piger havde om Maren, fortæller eks-træneren og fortsætter:

-Jeg sagde ordret til Maren, 'I heard your are good at sucking cock' (Jeg hører, at du er god til at sutte pik? - red.), og så spurgte jeg, ' So are you?' (Er du så det? - red.), forklarer Mueller.

Peter Mueller erkender overfor Se&Hør, at han gik over stregen, men håber at møde forståelse, når folk forstår sammenhængen.

Ugebladet fortæller, at Mueller under interviewet brød grædende sammen, da han under interviewet fik en sms fra landsholdsløberne, der krævede et møde med den fyrede træner.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere