Får sextilbud efter fodbold-overfald

Efter at være blevet 'youtube-verdensberømt' vælter sex-tilbuddene ind til 20-årige Elizabeth Lambert. - Det er perverst, chokerende og frastødende, siger hun

Hun trak en modspiller ned ved at hive i hestehalen. Nu får elizabeth Lambert masser af underlødige sextilbud (Foto: AP)
Hun trak en modspiller ned ved at hive i hestehalen. Nu får elizabeth Lambert masser af underlødige sextilbud (Foto: AP)

Den 20-årige collegepiges liv er helt ændret. Først blev hun 'youtube-verdensberømt', da billeder fra en mere end almindelig voldlige pigekamp gik verden rundt.

Men siden har Elizabet Lambert får masser af sextilbud.

- Det er frastødende. Mange mennesker tror åbenbart, at jeg har en masse seksuel aggression. 'Jamen, nej, sådan føler jeg mig slet ikke,' tænkte jeg. Det er perverst og chokerende, siger hun til New York Times i det første store interview.

Se også - TV: Kvindekamp på fodboldbanen

Hun er udelukket fra fodbold på ubestemt tid og hun fortryder sin opførsel på banen.

- Jeg ser på billederne og siger til mig selv: 'Det er ikke mig, det der'. Jeg er så ked af det, jeg kan slet ikke tro, at jeg gjorde det.

- Jeg tror jeg får den ekstra opmærksomhed fordi jeg er pige. Folk forventer drenge spiller hårdt. Om kvinder forventes det, at vi sparker bolden lidt rundt og scorer et mål, siger Elizabeth Lambert.

Hun fortryder også, hvad kampen har betydet for kvindefodbolden.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere