Blodbadet på TV2 Sport: Kendt studievært fyret

Studievært og golfkommentator Anders Sigdal mister jobbet som følge af Viasats opkøb af TV2 Sport

Anders Sigdal var har i flere år været studievært på TV2 Sports dækning af både Champions League og Superligaen, ligesom han har kommenteret golf for kanalen. (Polfoto: Bo Nymann)
Anders Sigdal var har i flere år været studievært på TV2 Sports dækning af både Champions League og Superligaen, ligesom han har kommenteret golf for kanalen. (Polfoto: Bo Nymann)

Som ekstrabladet.dk tidligere torsdag kunne afsløre, mister 25 af 45 medarbejdere på TV2 Sport deres job, efter at sportskanalen er blevet opkøbt af Viasat og skifter navn til TV3 Sport.

Se også:

Se også: Blodbad på TV2 Sport

En af dem, der skal finde noget andet, er det kendte tv-ansigt Anders Sigdal.

Studieværten, der fylder 40 den 7. januar, var ikke med, da de ansatte onsdag blev informeret om fyringsrunden. Han var i Randers for at kommentere en håndboldkamp. Til gengæld fik Sigdal den barske 'fødselsdagsgave' torsdag, hvor den nye sportschef Peter Nørrelund holdt samtaler med alle de ansatte på Hilton Hotel i Københavns lufthavn.

- Jeg er slet ikke bitter, men overrasket over, at der i fremtiden bliver mindre studieproduktion, siger Anders Sigdal.

­ Studieproduktionerne bliver skåret væk i fremtiden og det rammer mig. Det er ærgerligt, men jeg må videre. Jeg vil gerne fortsætte i branchen, hvis der opstår muligheder, siger Sigdal, der har været på kanalen i lidt over fem år og har kommenteret håndbold, tennis, golf og været studievært, når TV 2 Sport har sendt Champions League- og Superliga-fodbold.

I fremtiden bliver der kun studie på 3+ forud for Champions League-kampene. På den nye kanal skal der bare vises kampe.

Anders Sigdal stopper med øjeblikkelig virkning. Han har – med egne ord – fået en fin fratrædelsesaftale. Han vil dog ikke ind på de yderligere detaljer.

- MTG (der ejer Viasat) har håndteret det hele meget professionelt. Da vi torsdag var til møde, var en advokat til stede for at bistå, hvis vi havde spørgsmål, forklarer Anders Sigdal, der har en fortid på DR Sporten.

Anders Sigdal blev i september gift med TV2's reporter og studievært Heidi Frederikke Sigdal, med hvem han har et barn.

Se også:

Se også: Elming i fyringsrunden: Jeg bestemmer selv

0 kommentarer
Vis kommentarer