Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

'Jeg brækker hans knogler og fjerner hans tænder'

UFC-stjernerne Anderson Silva og Chael Sonnens længe ventede revanchekamp har fået en usædvanligt rå optakt. Silva spår, at sportens image vil blive ændret for altid

Anderson Silva komme med grumme trusler mod sin kommende modstander Chael Sonnen. (Foto: AP)
Anderson Silva komme med grumme trusler mod sin kommende modstander Chael Sonnen. (Foto: AP)

Det er ikke usædvanligt, at boksere og MMA-fightere varmer op til en kassekamp med en solid omgang trash talking, men mandagens tirade fra UFC's mellemvægtsmester Anderson Silva må næsten have sat nye standarder for grove trusler.

I månedsvis har brasilianeren fundet sig i den ene provokation efter den anden fra den amerikanske udfordrer Chael Sonnen, og på et telefonisk pressemøde så Silva rødt, da han blev spurgt til Sonnens mange stikpiller.

- Jeg brækker hver en knogle i hans ansigt og fjerner alle tænderne fra hans mund. Han er kriminel (dømt for hvidvaskning af penge, Red.) og han fortjener slet ikke at kæmpe i UFC. Jeg smadrer ham ud af UFC. Han får aldrig lyst til at kæmpe igen, når jeg er færdig med ham.

Læs også:

Se også: UFC: Flot comeback bag fjendens linjer

Og da Anderson Silva først havde talt sig varm, havde han svært ved at stoppe igen:

- Hvad jeg kommer til at gøre ved Chael vil ændre sportens image. Jeg brækker hans arme og ben og ødelægger hans tænder - hver og en. Jeg smadrer ham som hans forældre burde have smadret ham, 'lover' Silva ifølge Bleacher Report.

Lydfil: Hør Anderson Silvas indebrændte tirade her. (Ca. 6.30 min. inde i klippet).

Anderson 'Spider' Silva betragtes af mange som den bedste 'pund-for-pund' MMA-fighter i verden, og han er ikke blevet besejret siden 2004. En af hans forcer er, at han er iskold i buret, og derfor peger eksperter på, at det er smart af Chael Sonnen at forsøge at få ham til at miste besindelsen.

De voldsomme udtalelser har overrasket mange, ikke mindst UFC-præsident Dana White, som efter mandagens pressekonference tweetede:

- 7 år i UFC, og jeg har aldrig hørt Anderson tale sådan før!!!

Det skal bl.a. være bemærkninger om Anderson Silvas kone, der skal have tirret mesteren.

Læs også:

Se også: UFC: Frustreret Maynard besejrer Guida

Alt andet lige er der lagt op til lidt af en grudge match. Anderson Silva vandt over Sonnen for to år siden på en armbar i femte runde - efter flere gange i løbet af kampen at have været i store problemer.

Kampen finder sted i Las Vegas natten til søndag 8. juli kl. 04, dansk tid. Natteravne kan se kampen på pay per view, der købes gennem hjemmesiden ufc.com. Det koster 25 dollars - knap 150 kroner - at se hele stævnet.

1 af 4 Chael Sonnen har vundet fem af sine seneste seks kampe - nederlaget var til Anderson Silva. (Foto: AP)
2 af 4 Anderson Silva behøver ikke være rasende for at gøre det onde ved sine modstandere. Her er det gået ud over landsmanden Demian Maia. (Foto: AP)
3 af 4 Anderson Silva forsvarede senest sit bælte i august i fjor, hvor han vandt en legende let KO-sejr over japanske Yushin Okami. (Foto: AP)
4 af 4 Anderson Silva komme med grumme trusler mod sin kommende modstander Chael Sonnen. (Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen