Danske curlingherrer sakker bagud ved VM

To nederlag på VM's tredje dag gør det vanskeligt for det danske landshold at nå semifinalen ved curling-VM

Det ser efterhånden skidt ud for det danske curlinglandsholds muligheder for at opnå medaljer ved VM i den schweiziske by Basel.

Danskerne tabte mandag til både USA og Kina, og dermed har holdet med Rasmus Stjerne som skipper kun vundet to af de første fem kampe ved verdensmesterskaberne.

Danmark startede ellers dagen med stor optimisme efter søndagens flotte sejr over de forsvarende VM-sølvvindere fra Skotland, men efter en tæt kamp vandt USA med 7-6.

Lige så tæt blev det, da danskerne var oppe mod Kina i mandagens anden opgave. Rasmus Stjerne og co. førte 6-5, før kineserne kastede deres sidste sten, men for anden gang i træk, måtte danskerne forlade isen med et nederlag på 6-7.

I alle-mod-alle-turneringen mangler Danmark fortsat at spille seks kampe, så alt håb er endnu ikke ude i forhold til at slutte blandt de fire bedste, der giver avancement til semifinalerne.

Men det kræver formentlig noget nær fuldt hus i de sidste kampe, hvis danskerne - som vandt bronze ved det seneste EM - igen skal blande sig i medaljestriden.

Canada og Sverige har som de eneste fortsat maksimumpoint i turneringen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere