UFC-direktør: Kampmann er tilbage

Danske Martin Kampmann kan igen se frem til at blande sig i det absolutte topfelt i UFC, siger direktør Dana White

Martin Kampmann sender en lige højre i ansigtet på Rick Story ved lørdagens kamp ved UFC 139 i San Jose. (Foto: Zuffa, LLC.)
Martin Kampmann sender en lige højre i ansigtet på Rick Story ved lørdagens kamp ved UFC 139 i San Jose. (Foto: Zuffa, LLC.)

Martin Kampmann kan efter lørdagens sejr over amerikanske Rick Story ved UFC 139 se frem til at kæmpe mod de helt store navne i weltervægtsklassen i UFC. Det afslørede UFC-direktør Dana White på pressemødet efter stævnet.

- Han har været igennem nogle tætte kampe, nogle hårde kampe, der blev afgjort på stregen. Dette var en stor sejr for ham. Han er tilbage, siger Dana White om danskeren.

Læs også: UFC: Kampmann vinder vigtig kamp

UFC-direktøren kunne ved pressekonferencen også fortælle Kampmann, at kampen ikke endte med en delt dommerafgørelse som først annonceret. En dommer havde ved en fejl fået noteret to runder til Story i stedet for Kampmann, og det forskrækkede danskeren, da afgørelsen blev annonceret over højttalerne.

- Jeg var nervøs så for, at dommerne igen ville røvrende mig, men jeg er bare glad for, at jeg vandt, sagde Kampmann.

Læs også: UFC: Det vildeste comeback nogensinde

Danskeren indrømmer, at han ikke var helt tilfreds med sin egen indsats i starten af kampen.

- I første runde var jeg sløv og sjusket og prøvede at udveksle slag med ham. Det var en dum ide. Det var slet ikke vores slagplan. Nogle gange skal jeg have et par slag på hovedet, smage mit eget blod, før jeg bliver tændt, siger Martin Kampmann.

Han har flere gange sagt, at han ønsker en omkamp mod Diego Sanchez. En kamp, som han ikke mener, at han tabte, og som har potentiale til at blive kåret til årets kamp i UFC.