Livsfarlig sport: Her er det ved at gå galt igen

En amerikansk baseballtilskuer er tæt på at blive slået ihjel, da han vil gribe en bold. Forleden døde familiefar

Keith Carmickle er tæt på at styrte ned fra tribunen på Chase Field i Arizona, men andre tilskuere redder ham. (Foto: AP)
Keith Carmickle er tæt på at styrte ned fra tribunen på Chase Field i Arizona, men andre tilskuere redder ham. (Foto: AP)

Amerikansk baseball var tæt på at igen blive ramt af en tragedie, da en tilskuer ville gribe en bold, der blev slået ud til publikum på Chase Field i Phoenix, Arizona.

Keith Carmickle skvattede ud over rækværket, da han strakte sig for at gribe den stenhårde læderbold, som er et eftertragtet trofæ for vaskeægte baseballfans.

Heldigvis nåede hans bror og en kammerat at gribe fat i hans arme og ben, inden han faldt ned fra den syv meter høje tribune.

– Han prøvede at gribe bolden, men jeg fik fat i hans ene ben og hans bror greb ham i armen, siger vennen Aaron Nelson til amerikanske medier.

Se tv: Smed datter for at gribe bold

Efter en nervepirrende dingletur blev Keith Carmickle trukket ind i sikkerhed igen.

– Mens jeg hang der i luften, tænkte jeg på, at jeg havde haft et godt liv, fortæller den rystede baseballfan.

Døde for øjnene af søn
En Texas Rangers fan var knap så heldig, da han forleden forsøgte at gribe en bold, der blev kastet op mod ham.

For rullende tv-kameraer – og for øjnene af sin lille søn – blev den 39-årige Shannon Stone dræbt, da han faldt ned fra tribunen.

I maj døde en 27-årig mand, da også han faldt seks meter ned under en kamp. Han forsøgte at glide ned langs et rækværk og tabte balancen.

1 af 2 (Foto: AP)
2 af 2 Keith Carmickle er tæt på at styrte ned fra tribunen på Chase Field i Arizona, men andre tilskuere redder ham. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer