Annonce:
Annonce:

Minister sender penge til OL-vindere

Der er ekstra bonus på vej til de danske medaljetagere ved De Olympiske og Paralympiske Lege

Rene Holten Poulsen og  Kim Wraae Knudsen er blandt de danske medaljetagere, der har udsigt til en økonomisk kompensation. (Foto: Thomas Wilmann)
Rene Holten Poulsen og Kim Wraae Knudsen er blandt de danske medaljetagere, der har udsigt til en økonomisk kompensation. (Foto: Thomas Wilmann)
Annonce:

De fik ikke deres skattefrihed, men de slipper alligevel for at blive ramt på tegnebogen. Kulturminister Carina Christensen har således indgået en aftale med Team Danmark og Dansk Handicap Idræts-Forbund (DHIF), der sikrer en ekstra bonus til medaljetagerne. Den ekstra bonus kompenserer for den skat, som atleterne stod til at betale i skat af den allerede uddelte medaljebonus.

- Det har ligget mig meget på sinde at finde en god løsning for medaljetagerne ved De Olympiske Lege og Paralympiske Lege. Det er desværre ikke på nuværende tidspunkt lykkedes at opnå et flertal i Folketinget for en skattefritagelse. Derfor iværksætter jeg nu sammen med Team Danmark og DHIF en løsning, som sikrer, at medaljetagerne fra OL og PL i 2008 får den bonus de blev lovet, forklarer kulturministeren i en pressemeddelelse.

Løsningen vækker ikke overraskende glæde i Team Danmark.

- I Team Danmark er vi gået ind i denne sag for at hjælpe atleterne - og sørge for at de får, hvad de blev lovet. For os er det afgørende, at den usikkerhed, som vores atleter har gået rundt med i lang tid, nu bliver fejet af banen. Jeg er derfor glad for, at vi sammen med kulturministeren har fundet en løsning på sagen. En løsning der tilfredsstiller alle vore medaljevindere fra OL såvel som PL, siger formanden for Team Danmark, Carl Holst.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: