Annonce:
Annonce:

Han er verdens bedste freestyler

Franske Arnaud Garnier kan mere end de fleste med en fodbold og kan nu kalde sig verdensmester i freestyle fodbold

Arnaud Garnier bliver hyldet som verdensmester i freestyle fodbold og får overrakt sit trofæ af Edgar Davids. (Foto: Getty Images)
Arnaud Garnier bliver hyldet som verdensmester i freestyle fodbold og får overrakt sit trofæ af Edgar Davids. (Foto: Getty Images)
Annonce:

Alle kan være med i legen med den lille runde, men de fleste må stå tilbage med åben mund, når franske Arnaud 'Seán' Garnier folder sig ud.

Han har netop vist evnerne i freestyle fodbold frem ved Red Bull Street Style 2008 World Finals i Sao Paulo, og det så overbevisende, at han endte med at tage VM-titlen.

Deltagere fra 44 lande stillede op i Sao Paulo, der selv fostret sin del af teknisk stærke brasilianske fodboldspillere. Deltagerne mødtes head-to-head frem til finalen, hvor Garnier dystede mod japanske Yosuke Yokata. I semifinalen besejrede han brasilianske Murilo Dalvi Pitol, der endte med at tage en 4. plads.

- Jeg elsker fodbold og at vinde mesterskabet i Brasilien er noget ganske særligt, forklarede franskmanden efter triumfen, der blev sikret på en kombination af tricks og breakdance.

I dommerpanelet sad den hollandske landsholdslegende Edgar Davids, den tidligere brasilianske landsholdsangriber Bebeto, Årets Futsal-spiller Falcao samt breakdanceren Crazy Legs. Deres stemmer blev lagt sammen med stemmer fra 28 spillere, der ikke nåede med blandt konkurrencens sidste 16 deltagere.

- Det var svært at stemme på en franskmand i en dyst mod en brasilianer, men han var simpelthen fænomonal, forklarer Bebeto efter semifinalerne. Han og landsmanden Falcao var imponeret over det høje tekniske niveau.

- Jeg troede, at jeg havde teknik, men efter at have overværet det her, så må jeg sige, at jeg stadig har meget at lære, lyder det fra Falcao.

Danmark var ikke repræsenteret.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: