Annonce:
Annonce:

Higgins bjergtog København

Den dobbelte verdensmester i snooker fik entusiasmen frem i en udsolgt Cirkusbygning mandag aften, da han viste prøver på sine færdigheder

John Higgins fik aldrig vist sit allerbedste spil frem, men det næstbedste er bestemt også godt nok. (Foto: Henning Hjorth)
John Higgins fik aldrig vist sit allerbedste spil frem, men det næstbedste er bestemt også godt nok. (Foto: Henning Hjorth)
Annonce:

Han er så flink og rar, at man næsten har ham mistænkt for at tabe to frames til sin danske modstander med vilje.

Sådan var det nu ikke, da John Higgins viste snooker i verdensklasse i København mandag aften i en opvisningskamp mod den beste spiller her til lands, Rune Kampe.

Første frame blev vundet af danskeren, hvilket bekom publikum yderst godt, men i sidste ende var resultatet fuldstændig ligegyldigt. Det var John Higgins, som folk var kommet for at se, og han skuffede ikke.

Med en meget smilende og charmerende tilgang til sin opgave indtog han Cirkusbygningen og gav prøver på sit store talent.

Selv om det aldrig blev til et 100-break for skottens vedkommende, så var de serier, han trods alt fik fyret af, af så høj kvalitet, at man ikke kunne undgå at blive revet med.

Ballerne fløj i fra højre og venstre, mens flere oplagte puts til gengæld blev brændt. Derfor var det også helt fint, at det var Rune Kampe, der kunne trække sig fra matchen med den højeste serie på 104. Så kan et nederlag på 2-6 være helt ligegyldig.

Fremstødet med Higgins-forestillingen var arrangeret af Eurosport i et forsøg på at afkode, om interessen for snooker i Danmark er høj nok til, at man kan sætte ind på at få en turnering fra World Series of Snooker til landet.

At dømme efter publikums begejstring og antal er det sådan set bare med at komme i gang.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: