Nordisk rekord ikke nok for Christensen

Ny nordisk rekord i 200 meter brystsvømning var ikke nok til EM-medalje for Chris Christensen, der blev nummer fire i finalen

Chris Christensen sluttede lige uden for medaljerne ved EM i Ungarn. (Foto: Lars Skaaning)
Chris Christensen sluttede lige uden for medaljerne ved EM i Ungarn. (Foto: Lars Skaaning)

Søndag formiddag skar den 19-årige svømmer Chris Christensen mere end et sekund af sin egen danske rekord i 200 meter brystsvømning og kvalificerede sig til finaleafsnittet senere søndag ved EM på kortbane i ungarske Debrecen - i bedste tid af alle.

I finalen slog Christensen endnu en gang den danske rekord, og tiden 2.07,45 minutter slettede også svenske Patrik Isakssons fem et halvt år gamle nordiske rekord. Desværre rakte den flotte tid kun til en fjerdeplads for Christensen.

Også Jakob Andkjær satte dansk rekord søndag. Faktisk hele tre gange i samme disciplin. Søndag formiddag svømmede danskeren de 50 meter butterfly i tiden 23,50 sekunder, eftermiddagens semifinale blev tilbagelagt i 23,48, og i finalen var Andkjær helt nede på 23,35. Det rakte til en sjetteplads i disciplinen.

Jeanette Ottesen blev diskvalificeret i 100 meter butterfly-finalen på grund af tyvstart, mens Julie Hjorth-Hansen blev nummer syv i 400 meter medley.

0 kommentarer
Vis kommentarer