TV: Grimt uheld i opvisningskamp

Det amerikanske hold Globetrotter er normalt kendt for at spræde glæde og god underholdning. Men under deres seneste kamp skete der et voldsomt uheld, der kunne være endt helt galt

William ”Bull” Bulllard fra det amerikanske showhold Harlem Globetrotter var millimeter fra at komme helt galt afsted under en opvisningskamp, hvor han var tæt på at få kurven i hovedet. Heldigvis nåede han at undvige i sidste øjeblik. Episoden foregik på Honduras, hvor holdet Globerotter spillede en show kamp.

Den 195 cm. høje og næsten 100 kg tunge basketspiller og var i gang med at lave et såkaldt ’Slam dunk’, hvor han skulle dunke bolden og gribe den mellem hans ben imens han holdt fast i kurven. Den kunne dog ikke holde til hans vægt, og den væltede derfor ned over ham.

Heldigvis nåede Bullard at fjerne hovedet og slap derfor ’blot’med flænge i hovedet og en forvredet skulder.

- Da jeg opdagde at kurven faldt ned, var det for sent, og den faldt ned over mig. Skaderne er ikke alt for slemme. Det er heldigt, sagde Bullard efter kampen.

Det forventes at han snart vil komme sig, og vil være med til deres næste kamp d. 26 december. Harlem Globetrotter er kendt for at tage rundt i verden og spille en show kamp foran en masse tilskuere. De er kendt for deres vilde tricks og finter, hvor modstanderen for det meste ikke får et ben til jorden.

- Mit mål var at komme op, og vise jeg var okay. Det var et godt publikum, sagde en rystet William Bullard efter episoden.

Du kan se den vilde episode her:0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere