TV: Vildt basketdunk ender helt galt

En Harlem Globetrotter var nær blevet knust, da kurven væltede ned over ham under en opvisningskamp i Honduras. Se klip

De er ganske vist kendte verden over for deres fantastiske basketball-stunts og vanvittige dunk-forsøg, showholdet Harlem Globetrotters.

Det blev dog en del mere spektakulært end først planlagt, da basketspilleren William 'Bull' Bullard gav sig i kast med sidstnævnte under en opvisningskamp med holdet i Honduras.

Se også: TV: Livløs basket-maskot skræmte fyldt stadionhal

For, som man kan se på klippet herover, knækkede ikke bare kurven, men hele stativet bag sammen, mens den næsten 100 kilo tunge spiller stadig hang i kurven, efter at have spillet ét-to med bagpladen og dunket bolden i nettet.

Bullard er chanceløs i situationen og slipper kun akkurat fra at blive ramt af stativ og bagplade, der splintrer med, hvad der for publikum i hallen må have oplevedes som en høj, dyb ubehagelig lyd, taget i betragning af udsigten til Bullards hoved, kun centimeter ved siden af.

Se også: TV: NBA-stjerne totaltkikser show-dunk

Spiller og publikum slap dog med chokket, og basket-stjernen kunne efterfølgende vinke til publikum, da han gik fra banen.

- 'Bull' har det OK. Dette var ikke første gang, Globetrotters har smadret en bagplade under en kamp. Sidste år smadrede vi to i samme kamp, lød det tilmed køligt efterfølgende på Globetrotternes eget website.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere