Beckham vil have LeBron James på holdet

To store personligheder i sportens verden samarbejder om at skabe en fodboldklub i den amerikanske by Miami.

NBA-stjernen LeBron James bekræftede mandag, at han overvejer at investere i David Beckhams projekt om at skabe et MLS-fodboldhold i Miami.

James spiller til daglig for Miami Heat, som han de seneste to år har ført til titlen i den amerikanske basketball-liga NBA.

Til Miami Herald fortæller James, at han har snakket med den tidligere Los Angeles Galaxy-stjerne om at bidrage til, at byen får sit eget hold i Major League Soccer.

- Der er interesse fra begge sider. David er blevet en god ven for mig de seneste år, og jeg mener, det vil være fantastisk for byen at have en fodboldklub.

- Det er kun indledende samtaler, men vi har en åben dialog, siger James.

Beckham har, siden han stoppede som fodboldspiller, undersøgt muligheden for at eje et MLS-hold. Tidligere på året blev det kendt, at han havde valgte Miami som sted.

Byen har tidligere haft MLS-holdet Miami Fusion, som blev nedlagt i 2001. Ifølge James forsøger de nu at kortlægge, hvor stor støtte, de kan regne med fra sportsinteresserede indbyggere i byen.

- Vi kender ikke til potentialet. Det undersøges stadig, men jeg tror, det kan blive stort. Man ved aldrig. Jeg tror, det er en flot by til fodbold, vurderer Heat-profilen.

James ejer fra tidligere en mindre del af den engelske storklub Liverpool. Han fortæller, at interessen for fodbold stadig bliver større.

- Jeg er blevet meget interesseret i at se og lære om fodbold, og det er en ganske intens sport. Mine unger elsker den også.

- Nu er jeg kommet til et punkt, hvor jeg forstår, hvad der sker, når jeg ser en kamp, lyder det fra James.

Beckham får muligvis også støtte fra en anden stor aktør i projektet. Stephen Ross, som ejer NFL-holdet Miami Dolphins, er angiveligt interesseret i at indgå et samarbejde med englænderen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere