Wrestlinglegende fik selvmordstanker

Det amerikanske wrestlingikon Hulk Hogan røg så meget ud i tovene over sin aldrende krop, at han overvejede at tage sit eget liv

Alderstegnene gør ondt på Hulk Hogan. (Foto: AP)
Alderstegnene gør ondt på Hulk Hogan. (Foto: AP)

Han har sprunget det meste af Cubas kystlinje i stykker i sin egen tv-serie og wrestlet mod utallige mere eller mindre teatralske ærkefjender i ringen hos diverse wrestling-forbund.

Men en af den amerikanske wrestler og skuespiller Hulk Hogans værste oplevelser var alligevel erkendelsen af, at hans efterhånden pensionsklare krop ikke længere kunne klare det pres, den ellers var vant til. Kombineret med en forestående skilsmisse og aflysningen af hans eget realityshow blev det for meget. Det fortæller Hogan til tv-værten Oprah Winfrey i programmet "Oprah: Where Are They Now?", skriver Female First.

Nogen vil nok mere, at sexvideoen er mere komisk end erotisk (Foto: AP/ Chris O'Meara) Intl. kendte - 23. okt. 2012 - kl. 13:48 Hulk Hogans sexvideo er stadig på nettet

- Alt blev mørkt, det hele skete på samme tid. Jeg drak store mængder alkohol. Det hele blev bare ved med at stimle sammen. Jeg havde altid tænkt på, hvordan nogen overhovedet kunne overveje at tage deres eget liv. Og så nåede jeg et punkt, hvor jeg sagde: "Ved du hvad, måske er det her nemt. Du ved, måske ville det her være en nem måde at løse tingene på", siger han til Winfrey.

Den aldrende topwrestler afslører dog, at det i sidste ende var hans mange loyale fans, der reddede ham fra afgrunden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere