Bryant tager to år mere hos Lakers

Den 35-årige verdensstjerne Kobe Bryant kommer op på 20 sæsoner hos Los Angeles Lakers efter kontraktforlængelsen, der sikrer ham knap 50 mio. dollar de kommende to år

Kobe Bryant kan fortsat kalde sig den bedst lønnede i NBA med sin nye kontrakt i LA Lakers, der løber over de næste to år. (Foto: AP)
Kobe Bryant kan fortsat kalde sig den bedst lønnede i NBA med sin nye kontrakt i LA Lakers, der løber over de næste to år. (Foto: AP)

Kobe Bryant kommer til at optræde for basketballholdet Los Angeles Lakers i NBA-ligaen frem til udgangen af 2015/16-sæsonen.

Mandag forlængede den 35-årige verdensstjerne sin kontrakt for yderligere to år, og dermed kommer han op på at være 20 år hos Lakers.

Detaljerne i kontrakten er endnu ikke offentliggjort, men det ventes, at Bryant i perioden kommer til at tjene 48,5 mio. dollar (ca. 270 mio. kr.) og dermed fortsat er NBA's højstlønnede spiller.

- Det er en meget glædelig dag for alle Lakers-fans og for alle i klubben, siger Lakers' general manager, Mitch Kupchak, til holdets hjemmeside.

- Vi har hele tiden sagt, at det var vores hensigt og håb, at Kobe skulle afslutte sin karriere som Lakers-spiller, og dette bør sikre, at det sker, siger han.

TV: Ren blær - Se den vilde straffescoring

Kobe Bryant vendte for nylig tilbage til træningsbanen, efter at han havde været sat ud af spillet siden april på grund af en alvorlig skade.

Los Angeles Lakers byttede sig i 1996 til Kobe Bryant, efter at han ellers var blevet valgt af Charlotte Hornets i den såkaldte draft.

Han har siden vundet fem NBA-titler med Lakers, og 15 gange er han blevet valgt til det årlige All Star-hold i NBA.

Han er den mest scorende Lakers-spiller i historien og den fjerdemest scorende i hele ligaen.

Verdens rigeste sportsstjerner: Se hvem der tjener mest

Kun Kareem Abdul-Jabbar, Karl Malone og Michael Jordan har scoret flere point.

Kobe Bryant vandt sammen med USA guld ved OL både i 2008 og 2012.