Ekstra Bladet Sport Awards: Årets lækreste sportsbabe

Hvem er den lækreste sports-babe? Årets tre kandidater har bestemt ikke noget imod at vise deres ynder frem, og så danser de gerne deres glæde ud

Den ene slår uimodståeligt smut med øjnene fra bassinkanten, den næste lader lystigt boldene hoppe fra tribunehøjde, mens den tredje gerne rydder bordet med et bat i hånden.

En ting har de tre meget forskellige kandidater til Årets Sportsbabe dog til fælles: Dans.

Mie Skov
Bordtennisspilleren Mie Skov, 27, er således nyslået vinder af Vild med Dans, hvor hun sammen med danseren Mads Vad fejede gulv med konkurrenterne.Mie Skov viste sig i Vild Med Dans fra en helt anden og mere sexet side uden bat og i høje hæle. (foto: Anthon Unger)
Mie Skov viste sig i Vild Med Dans fra en helt anden og mere sexet side uden bat og i høje hæle. (foto: Anthon Unger)


- Det er meget få gange i mit liv, jeg har syntes, at jeg kunne være stolt af mig selv. Jeg har gjort noget vildt sammen med Mads. Der er aldrig rigtig noget, der er helt perfekt for mig, men det er det her, jublede hun efter triumfen.

Vedbæk-spilleren kunne dog sagtens have tilføjet sine sportslige bedrifter. Hun er nemlig så god, at hun ikke rigtigt kan finde passende modstand af eget køn, når hun tæsker den lille celluloid-bold herhjemme. Derfor debuterede hun sidste år i den bedste herrerække, hvor adskillige modstandere med smerter i selvforståelsen har måttet bøje sig for Danmarks bat-woman.

Tanja Rasmussen
Den næste kandidat danser også med stor glæde. Og især da, når Brøndby har sparket bolde nok i kassen til at vinde. Så lader hun nemlig kækt sine egne bolde danse i fri dressur på Sydsiden (Brøndbys endetribune), og det optrin har formentlig tit vækket klubbens hardcore herrefans af deres (sejrs)rus.

TV: Se Brøndby-fan fejre sejren med bare bryster

Da TV3 Sport med deres kameraer havde indfanget BIF-babseriet i september og de sociale medier begyndte at boble, var 28-årige Tanja Rasmussen såmænd helt klar til at træde offentligt frem, lod hun Ekstra Bladet forstå:

- Hvis jeg ikke var klar på sådan noget, så ville jeg ikke gøre det. Jeg ved jo godt, at det kommer længere rundt end bare Danmark. Alle på Sydsiden ved, hvem jeg er, og der var også en kontrollør, der genkendte mig i går og hev fat i mig og sagde; ”er det i dag, vi skal se babser?” Det var det så.

Tanja har været Brøndbyfan i 20 år, men så gamle er brysterne ikke. De har nemlig været en tur på privathospital men ser nu ikke ud til at fejle noget længere.

Jeanette Ottesen
Mange ungersvende har nok også ladet en tanke flyve, da de for kort tid siden kunne læse, at Jeanette Ottesen Gray efter et langt kæresteforhold nu igen var single.Jeannette Ottesen gør det også godt ovenover vandet. (foto: Anthon Unger)
Jeannette Ottesen gør det også godt ovenover vandet. (foto: Anthon Unger)


Den 25-årige svømmestjerne, der sidste år deltog i Vild med Dans, har nemlig fået mange andres øjne til at svømme, når hun velvilligt har ladet sig fotografere i meget andet og mindre end sin svømmedragt

Se også: Ekstra Bladet Sport Awards: Årets største fumlekonger

0 kommentarer
Vis kommentarer