Annonce:
Annonce:

Team Danmark jagter 10 OL-medaljer

Gode resultater og flere penge har givet den danske OL-ledelse store drømme før OL i Rio de Janeiro i 2016

Der skal være flere som Lasse Norman Hansen, der tog OL-guld i omnium i London. Team Danmark går efter 10 medaljer i Rio i 2016. (Foto: Jens Dresling)
Der skal være flere som Lasse Norman Hansen, der tog OL-guld i omnium i London. Team Danmark går efter 10 medaljer i Rio i 2016. (Foto: Jens Dresling)
Annonce:

Med ni medaljer blev OL i London i 2012 en stor succes for dansk idræt, men det resultat skal blive endnu bedre ved næste OL i Rio de Janeiro, der finder sted i sommeren 2016.

Sådan lyder målsætningen fra den danske OL-ledelse på baggrund af flotte resultater i mange olympiske sportsgrene i 2013.

Samtidig er der mulighed for at forbedre forholdene for OL-kandidaterne yderligere på baggrund af, at Dansk Supermarked har øget sponsoratet til Team Danmark fra 10 til 15 millioner kroner i 2014.

- Vores ambition for OL i 2016 er hele 10 dansk medaljer og et stort OL-hold, siger OL-chefen i Danmarks Idrætsforbund, Morten Rodtwitt.

Her er de: Danmarks næste sportsstjerner

Hvis den mission bliver til virkelighed, vil det være første gang, at dansk idræt hjemfører et tocifret antal medaljer fra et OL siden 1948.

Annonce:

- De sportslige resultater i mange olympiske sportsgrene i 2013 har skabt en rigtig god optimisme, og med den nye donation fra Dansk Supermarked kan vi styrke kvaliteten af OL-forberedelserne yderligere i det kommende år, siger Team Danmark-direktør Michael Andersen.

- Vi kan blandt andet investere i nyt og optimalt materiel og udstyr for en række atleter og hold, og vi kan investere flere ressourcer til medaljekandidaternes træning og konkurrencer i 2014, hvor der blandt andet er OL-kvalifikation i sejlsport og skydning, lyder det.

Ekstra Bladets Sport Awards: Årets Brandert

Ud over målsætningen på 10 medaljer satser DIF på, at Danmark vil være repræsenteret i 20 sportsgrene i Rio de Janeiro. Ved OL i London var der danske udøvere med i 17 forskellige idrætter.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: