UFC: GSP udfordres af knockout-konge

Weltervægtsmesteren, Georges St-Pierre, forsvarede sit bælte overfor Nick Diaz men kan nu se frem til en kamp mod farlige Johny Hendricks

Georges St-Pierre (tv) lander et jab på Nick Diaz. (Foto: Zuffa, LLC.)
Georges St-Pierre (tv) lander et jab på Nick Diaz. (Foto: Zuffa, LLC.)

Franskcanadiske Georges St-Pierre (GSP) har nu forsvaret sit weltervægtsbælte hele otte gange efter han i weekenden gik i ståltrådsburet og bankede Nick Diaz over fem runder ved UFC 158-stævnet i Montreal i Canada.

Der havde op til kampen været store mængder ondt blod mellem de to kampatleter, men trods masser af ’trash talk,’ så formåede Nick Diaz kun kortvarigt at true GSP, der kæmpede forsigtigt og intelligent ved at bruge sit jab og tage kampen ned på jorden – for det meste når det passede ham.

LÆS OGSÅ:To knockouts du bare må se

GSP var hurtigere, stærkere og havde bedre styr på de forskellige teknikker, og det kunne ses på dommerstemmerne, der alle var i franskcanadierens favør med 50-45 point.

Nick Diaz vidste han havde tabt kampen, og trods mange ubehagelige udtalelser op til kampen, så rakte han mesterens hånd i vejret. GSP indrømmede at han muligvis ikke havde leveret verdens mest underholdende kamp.

- Jeg ville ikke bokse med ham, for han er den bedste bokser indenfor Mixed Martial Arts, og hans jiu-jitsu er fantastisk godt, sagde Georges St-Pierre. ’Når du kæmper mod en fyr som ham her, så er det næsten umuligt at forberede sig ordentligt.’

LÆS OGSÅ:UFC har sin første kvindelige mester

Alt tyder nu på at weltervægtsmesteren skal en tur i ståltrådsburet med Johny Hendricks, der ved samme stævne formåede at hive en tæt pointsejr hjem over Carlos Condit.

Johny Hendricks er kendt for sine brutale knockouts, og tilbage i november sidste år fik danske Martin Kampmann lov at opleve hvad der sker, når Hendricks rammer med sine hooks. Danskeren blev slået ud blot 46 sekunder inde i første runde.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere