Første nederlag til Parlo

Mikkel Parlo er ude af Bellators mellemvægtsturnering efter nederlag til russiske Sultan Aliev – fik aldrig gang i sin offensive boksning

Mikkel Parlo (th.) fik aldrig rigtig gang i sin offensive boksning, og dommerne gav de to første runder til russiske Sultan Aliev. (Foto: Bellator MMA)
Mikkel Parlo (th.) fik aldrig rigtig gang i sin offensive boksning, og dommerne gav de to første runder til russiske Sultan Aliev. (Foto: Bellator MMA)

Mikkel Parlo er ikke længere ubesejret og er nu ude af Bellators mellemvægtsturnering i MMA. Det står klart efter torsdag aftens nederlag til russiske Sultan Aliev.

Parlo kom dårligt fra start og blev i løbet af de første sekunder ramt af et stift jab til kæben, der sendte danskeren i gulvet. Han kom hurtigt op igen, men det satte humøret for resten af kampen.

LÆS OGSÅ:Dansk MMA-kæmper får chacen for titelkamp

Danskeren kunne ikke finde sin offensive rytme og tog imod for mange knæ, jabs og slag til kroppen. Parlo boksede alt for defensivt i første runde, tog imod for mange slag og bevægede sig ikke nok.

Det blev lidt bedre i anden runde, hvor danskeren har mere held med sine jabs og spark, men han signalerer sine kraftfulde slag, og russeren har ingen problemer med at bevæge sig væk inden de lander. Der blev kort sagt slået alt for meget ud i luften. Parlo virker stadigvæk en smule tøvende, og hans forsøg på at få kampen ned på gulvet ender med, at Aliev kortvarigt er ovenpå, dog uden at gøre større skade.

LÆS OGSÅ:Brutal dansker fik forrygende debut i USA

Tredje runder byder umiddelbart på mere af det samme. Den russiske modstander strutter af selvtillid og rammer igen med velplacerede jabs og slag til kroppen. Parlo kan mærke at tiden arbejder imod ham, og han bliver mere aggressiv. Han lander et smukt spark til leveren på Aliev, der synes rystet og prøver at få kampen ned på gulvet.

Nu er det dog danskeren, der er ovenpå og han sender en byge af slag ned over sin modstander. Han er desværre ikke i stand til at holde momentum, og først ned imod rundens sidste sekunder bliver der virkelig slået igennem.

Det var ikke nok til at overbevise dommerne, der leverende en enstemmig afgørelse med 29 point til Aliev og 28 point til Parlo.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere