TV: Er det årets knockout?

UFC-kandidaten Uriah Hall laver uhyggeligt knockout på sin modstander i MMA-programmet The Ultimate Fighter

Her slukker Uriah Hall lyset på sin modstander. (Screendump fra Youtube)
Her slukker Uriah Hall lyset på sin modstander. (Screendump fra Youtube)

I tv-programmet 'The Ultimate Fighter' (TUF) kæmper 14 håbefulde MMA-kæmpere om en guldrandet kontrakt hos verdens største MMA-forbund UFC, og man må sige, at programmets favorit Uriah Hall natten til onsdag sparkede døren ind til drømmeland.

I sin indledende kamp mod Adam Cella sluttede han første runde af med at sende et knaldhårdt spinning hook kick lige i masken på Cella, som gik ud som et lys.

TV: Se det vilde knockout-spark her.

Derefter fulgte et par uhyggelige minutter, hvor Adam Cella lå med blanke øjne på kanvassen og trak vejret bekymrende besværet og højlydt. Han kom dog til hægterne, og var ved fuld bevidsthed, da han efterfølgende blev transporteret til hospitalet i ambulance.

- I mine 13 år i UFC har jeg kun set fem KO's som dette, skrev forbundets magtfulde præsident Dana White efterfølgende på Twitter.

'Bare jeg ikke har slået ham ihjel'

Uriah Hall selv var glad men også noget chokeret efter den opsigtsvækkende sejr.

- Jeg havde det godt lige bagefter, men da jeg så, han ikke kom op, blev jeg straks bekymret. Det var en overvældende følelse, for jeg tænkte 'Åh gud, bare jeg ikke har slået fyren ihjel, siger han.

Årets TUF-sæson er den 17. i rækken, og har superstjernen Jon 'Bones' Jones som træner for det ene hold, mens provokatøren Chael Sonnen styrer det andet. Hans hold er efter nattens knockout foran 2-0 i kampe.

Læs også:

Se også: 'Jeg brækker hans knogler og fjerner hans tænder'

De to trænere mødes i buret 27. april, hvor vinderen af konkurrencen også skal findes i en finalekamp. Mon ikke bookmakerne sætter Uriah Halls odds betragteligt ned efter nattens kamp...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere