Dansk MMA-kæmper får chancen for titelkamp

Mikkel Parlo skal sammen med syv andre udvalgte Bellator-fightere kæmpe for retten til en titelkamp. Han skruer nu op for træningsintensiteten

Den danske MMA-kæmper Mikkel Parlo skruer nu op for seriøsiteten, samtidig med han har fået chancen for at tilkæmpe sig retten til en titelkamp.

Forbundet Bellator, der sidste år skrev kontrakt med nu 22-årige Parlo, har udvalgt danskeren til at være en af 8 fightere, der kæmper om retten til en titelkamp mod forbundets verdensmester i mellemvægt. Og ikke mindst 100.000 dollar.

Turneringen afvikkes med kvartfinaler, semifinaler og en finale 4. april.

I første runde møder Mikkel Parlo, der er noteret for syv prof-sejre (7 på TKO, en på submission og en på point), kæmper i sin første kamp mod ligeledes ubesejrede Sultan Aliev (7-0).

Se den KO, der sikrede Parlo et skifte fra Royal Arena til Bellator øverst i artiklen

Kampen kæmpes 14. februar, og Parlo har fået den bedst tænkelige optakt. Den tømreruddannede kæmper har netop indgået en sponsoraftale, der sikrer ham endnu bedre træningsbetingelser.

Betsafe betegner sponsoratet som 'det største af sin art i dansk MMA-historie' - næppe nogen overdrivelse i en sport, hvor pengene trods alt stadig er små.

- Jeg træner to gange om dagen seks dage om ugen. Med sponsoratet følger selvfølgelig endnu større pres for at præstere, men det passer mig fint. Jeg tager til USA med forventningen om at slå mit navn fast, siger Mikkel Parlo i en pressemeddelelse.

Foto: Jesper Mortensen Anden sport - 27. okt. 2012 - kl. 20:18 Brutal dansker fik forrygende debut i USA

1 af 2 Bellators turneringsprogram.
2 af 2 Mikkel Parlo. (Foto: Jesper Bæk)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere